Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΣούνιοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εξαφάνιση Γιώργου Πανάγιου: Το αποκαλυπτικό video από το Σούνιο

Τα τελευταία βήματα του 47χρονου Γιώργου Πανάγιου, που αγνοείται από την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, έχει καταγράψει λεπτό προς λεπτό κάμερα ασφαλείας, που βρίσκεται αρκετά μέτρα πιο κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου.

Από νωρίς χθες το πρωί, έχει ξεκινήσει στην περιοχή μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του, στην οποία συμμετέχουν εθελοντές, τοπικές αρχές, καθώς και ο εμπνευστής και δημιουργός της υπηρεσίας “Silver Alert Hellas”, Γεράσιμος Κουρούκλης.

Σε μια προσπάθεια του να ρίξει “φως” στην μυστηριώδη εξαφάνιση του 47χρονου, ο Γεράσιμος Κουρούκλης εμπνευστής και δημιουργός της υπηρεσίας Silver Alert Hellas και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης με την επωνυμία «ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ» ακολούθησε την διαδρομή του.

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, περιγράφει ο ίδιος τα τελευταία δραματικά λεπτά του 47χρονου, όπως αυτά καταγράφηκαν από τις κάμερες που υπάρχουν στο χώρο.

Σύμφωνα με το υλικό, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αρχών που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του Γιώργου Πανάγιου, ο άνδρας φτάνει έξω από την είσοδο προς τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου με το αυτοκίνητο του, το οποίο εγκαταλείπει με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή, κάτω ακριβώς από την ταμπέλα “Σούνιο”. Εκεί φαίνεται να τρέχει στην απέναντι πλευρά και να περνάει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που οδηγούν σε κακοτράχαλο έδαφος, το οποίο περπατώντας το καταλήγει στα απότομα βράχια.

Η περιγραφή του Γεράσιμου Κουρούκλη σταματάει ακριβώς στο σημείο, όπου φαίνεται για τελευταία φορά μέσα στο βιντεοσκοπημένο υλικό, η εικόνα του Γιώργου Πανάγιου να περπατά μέχρι η φιγούρα του εξαφανιστεί από το πλάνο, άγνωστο για το πού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο 47χρονος άνδρας έχει ύψος 1.70, κοντά καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρο φούτερ, μπλε σκούρο μπουφάν και πιθανόν αθλητικά παπούτσια.
Για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί Silver Alert.

https://www.newsit.gr