Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΜεσόγεια-Ανατ.ΑττικήΜητροπολίτης ΝικόλαοςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικόλαου με νέους αυτοδιοικητικούς της Ανατολικής Αττικής

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Σπάτων συνάντηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου με μέλη της Ε.Ν.Α. (Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών) από τους Δήμους διακονίας του της Ανατολικής Αττικής με επικεφαλής τον Πρόεδρο και δημοτικό σύμβουλο Παλλήνης Νεκτάριο Καλαντζή.

Μαζί του παρευρέθηκαν οι: Χρύσα Βλαχάκη και Μαρία Αραπκιλή-Βιάδη Δ.Σ. Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, Λίλα Ρέτσου Τ.Σ. Δήμου Λαυρεωτικής, Έλενα Αντωνίου Αντιδ. Παιανίας, Μπάμπης  Γαλάνης και Βασίλης Μπούτσης Αντιδ. Σαρωνικού, Χρήστος Μπισιώτης Δ.Σ Μαρκοπούλου, Γιώργος Πάσχος Δ.Σ. Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας, Γεράσιμος Ντούνης Δ.Σ. Κρωπίας.

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Νικόλαος εξέφρασε τη χαρά του, που νέοι άνθρωποι αλλά και νεοεκλεγμένοι ασχολούνται με τα κοινά, συνομίλησε με τον καθένα ξεχωριστά για τις βασικές δυσκολίες των πόλεων και όλοι μαζί αντάλλαξαν προβληματισμούς αλλά και ιδέες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Νικόλαος θεώρησε αναγκαία την ανανέωση της συνάντησης με τα μέλη της Ε.Ν.Α. με σκοπό τη συνεργασία σε διαδημοτικό επίπεδο  και τη  θέσπιση εφικτών στόχων που θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα στην Ανατολική Αττική.