Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σερέλης: «Κανείς μας δεν το περίμενε»

Το Λαύριο πέτυχε μια ευρεία νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σερέλης: «Θέλω να δώσω για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι ήταν αρκετά σοβαροί, ήθελαν το παιχνίδι, έχουν μία νοοτροπία σωστή παρόλο που έχουμε πετύχει στην ουσία το σκοπό τον οποίο είχαμε θέσει το καλοκαίρι.

Συνεχίζουμε σοβαρά και στην προπόνηση αλλά και στους αγώνες να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και με μεγάλη διάθεση και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αν και είναι αρκετά νωρίς δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θέλω να δώσω συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια όλη αυτή τη χρονιά που κάνουνε οι συνεργάτες στο staff.

Από τον Αύγουστο που μαζευτήκαμε έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία όλοι μαζί, βοηθάμε τα παιδιά πάρα πολύ στην προπόνηση -και δεν μιλάω μόνο για τους προπονητές- μιλάω από τον τελευταίο φροντιστή μέχρι οποιονδήποτε βρίσκεται στη διοίκηση και νομίζω παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό στην επιτυχία που έχουμε και φυσικά στους παίκτες που μας έχουνε κάνει υπερήφανους όλους, διότι έχουν φτάσει τις 11 νίκες ένα νούμερο που πιστεύω κανένας δεν περίμενε πριν ξεκινήσει η χρονιά.».

https://www.sportime.gr