Παλλαυρεωτικός – Θησέας Ν.Μάκρης 2-0

Ο Θησέας ξεκίνησε ζεστός τον αγώνα και στο 2ο κιόλας λεπτό ο Σταματόπουλος με εντυπωσιακή ενέργεια δεν του επέτρεψε να μπει μπροστά στο σκορ και μέχρι τη συμπλήρωση του 15λεπτου είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργώντας μικρο ευκαιρίες μπροστά στα καρέ των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια ο Παλλαυρεωτικός ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 26΄και 27΄είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει με τον Γκαβασιάδη.

Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στην έναρξη του β΄ημιχρόνου. Στο 48΄δυνατό πλασέ του Φουκαρά έδιωξε το απλωμένο πόδι του  Μωραίτη και πίεση των φιλοξενούμενων στα καρέ των γηπεδούχων.

Μετά το 15λεπτο ο Παλλαυρεωτικός έγινε καλύτερος και με τον Σεκούμπα από αριστερά να είναι διαρκής απειλή για την εστία του Θησέα.

Στο 68΄ο Σεκούμπα (Fokana) βρήκε ανοιχτό γήπεδο από αριστερά, κινήθηκε με ταχύτητα και από το ύψος της περιοχής έκανε μία σέντρα-σουτ. Η μπάλα διέγραψε μία περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα.

Το 2-0 έγινε στο 75΄με δημιουργό της φάσης τον Σεκούμπα. Βρήκε τον Γκαβασιάδη δεξιά, αυτός «έσπασε» τη μπάλα στον επερχόμενο Φετολλάρι και αυτός με δυνατό βολέ, ξετίναξε τα δίχτυα του Κατσιούλη.

Το παιχνίδι είχε πλέον κριθεί και στο 86΄τρία αλλεπάλληλα σουτ παικτών του Παλλαυρεωτικού απέκρουσαν ισάριθμοι αμυντικοί του Θησέα.

Διατητές: Πανούτσος, Σπίθας, Πολίτης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Σταματόπουλος, Χουσείν, Μωραίτης, Τσίκλος, Δαμάσκος(46΄Bezerra), Βελετάκος, Φετολλάρι(88΄Νικολαίδης), Fokana-Fofana(83΄Σκουρλής), Γκαβασιάδης, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ(92΄Σωτηρόπουλος).

ΘΗΣΕΑΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ: Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Τσαλούχος, Τασσόπουλος, Βειζάι, Φουκαράς, Τσέλιος(75΄Πράπας), Κατσιούγκρης, Καραβατάκης, Μουλλάκης(77΄Άνδριας), Κυριακίδης(63΄Κούνας)

https://sportcity.gr

Αρέσει σε %d bloggers: