Χωρίς παρουσία κόσμου η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Εκ μέρους του Πανταζή Κωσταντίνου

 Ως  υπεύθυνος τελετάρχης  των Τελετών Αφής  του Ολυμπιακού Φωτός στην  Αρχαία Ολυμπία  αλλά και  της  Παράδοσης του  στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο θα ήθελα να ενημερώσω τα παιδιά που αποτελούν την Νεανική Χορωδία Δήμου Λαυρεωτικής που θα συμμετείχαν σε  αυτές  τις δυο εκδηλώσεις, πως δεν είναι δυνατή η συμμετοχή τους. Η απόφαση λήφθηκε κατόπιν συνεννόησης με τα αρμόδια Υπουργεία και την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά την αίσθηση ευθύνης καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό όλων και επιβάλλεται η υπεύθυνη στάση από όλες τις πλευρές.

Θα ήθελα εκ μέρους  της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να ευχαριστώ  τα παιδιά της χορωδίας και  τον μαέστρο  Ευτυχή Ζάρμπ για την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου με τον καλύτερο δυνατό  θα εκπροσωπούσαν την πόλη μας και την χώρα μας, έμαθαν σε πολύ σύντομο διάστημα να απαγγέλουν  τον Ιαπωνικό, Ελληνικό και Ολυμπιακό ύμνο. Χωρίς την παρουσία κοινού ,την Πέμπτη θα παραδοθεί η Ολυμπιακή Φλόγα στην διοργανώτρια  επιτροπή της Ιαπωνίας «Τόκυο 2020», με  μια μικρή λαμπαδηδρομία εντός γηπέδου προκειμένου να ταξιδέψει στο μακρινό και  φιλόξενο Τόκυο.

Ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στους αγώνες και  σύντομα η Ελλάδα και η παγκόσμια κοινότητα να ξεπεράσει την δύσκολη αυτή κατάσταση.

Αρέσει σε %d bloggers: