Έλυσαν τη συνεργασία τους Ντάιμ και Λαύριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA Λαύριο και Μαλίκ Ντάιμ έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον παίκτη να είναι ελεύθερος στην αγορά.

Ήρθε στα μέσα της σεζόν στο Λαύριο και κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στο πρωτάθλημα. Ο Μαλίκ Ντάιμ κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία του στα παρκέ, αποτελώντας ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο «παζλ» της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Basket League αποδείχθηκε σύντομη. Κι αυτό γιατί η έξαρση του κορωνοϊού, ο οποίος έχει «χτυπήσει» και την χώρα μας, οδήγησε τις δύο πλευρές στο να λύσουν τη συνεργασία τους, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, όπως κόντρα στον Προμηθέα, που μέτρησε 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 τάπα, αλλά και κόντρα στον Παναθηναϊκό, σταματώντας στους 13 πόντους, στα 8 ριμπάουντ και στις 2 τάπες. Διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα του, ενώ μπορεί να τελειώσει με μεγάλη ευκολία φάσεις πάνω από τη στεφάνη.

Πλέον, είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, περιμένοντας παράλληλα τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού, ο οποίος έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη και έχει σταματήσει πλήρως τη δράση στα πρωταθλήματα.

https://www.sdna.gr

Αρέσει σε %d bloggers: