Διαγωνισμό εικαστικής έμπνευσης από την υπεράνθρωπη προσπάθεια των υγειονομικών διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου

Διαγωνισμό εικαστικής έμπνευσης διοργανώνει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Αν. Αττικής «μπροστά στην πρωτόγνωρη κατάσταση που έχουμε βρεθεί όλοι με τη μεγάλη έξαρση της πανδημίας του νέου κορονοϊού» και προκειμένου «να προφυλαχθούμε όλοι μας, μεγάλοι και μικροί, να μείνουμε μέσα και να περάσουμε όσο πιο δημιουργικά γίνεται τον χρόνο μας στο σπίτι».

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής καλεί τον λαό  «να αποτυπώσει στο χαρτί (ζωγραφική, φωτογραφία) την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, με επίκεντρο την πραγματικά υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι υγειονομικοί, που κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς τα κατάλληλα μέσα, με υποστελεχωμένες από το κράτος δομές, έχοντας υπερβάλλει εαυτό, δίνουν μια μεγάλη μάχη για να βοηθήσουν τον λαό».

 Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα μπορούν να στέλνουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στο MAIL του Εργατικού Κέντρου: eklavrio@gmail.com ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής, Δανουκάρα 7, Λαύριο.

ι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστή εκδήλωση το καλοκαίρι όπου θα βραβευτεί η πρώτη πιο ευρηματική δημιουργία, από τις παρακάτω κατηγορίες:
Α) Έως 9 ετών
Β) 10 έως 15 ετών
Γ) 16 έως 24 ετών και
Δ) από 25 ετών και άνω.

Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού θα είναι η 1η Μάη 2020.

Η επιλογή των πιο ευρηματικών δημιουργιών θα πραγματοποιηθεί από επιτροπή που θα δημοσιεύσει τις επόμενες μέρες η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Αν. Αττικής.

https://www.902.gr

One Response to Διαγωνισμό εικαστικής έμπνευσης από την υπεράνθρωπη προσπάθεια των υγειονομικών διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου

  1. Ο/Η CRISTOFOROS λέει:

    Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί. Φαντάζομαι πως θα είμασταν τώρα χωρίς τους 19.000 προσληφθέντες υγειονομικούς και το άνοιγμα κλινικών από την κυβέρνηση επί ΣΥΡΙΖΑ. Ποιός δεν θυμάται την περίοδο 2102-2014 το ξεχαρβάλωμα του ΕΣΥ, με απολύσεις και κλείσιμο κλινικών από τον γίγαντα πολιτικό ΑΔΩΝΙ και την παρέα του. Το 5ευρο χαράτσι, το ξεχνάει κανείς.

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: