Διαγωνισμό εικαστικής έμπνευσης από την υπεράνθρωπη προσπάθεια των υγειονομικών διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου

Διαγωνισμό εικαστικής έμπνευσης διοργανώνει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Αν. Αττικής «μπροστά στην πρωτόγνωρη κατάσταση που έχουμε βρεθεί όλοι με τη μεγάλη έξαρση της πανδημίας του νέου κορονοϊού» και προκειμένου «να προφυλαχθούμε όλοι μας, μεγάλοι και μικροί, να μείνουμε μέσα και να περάσουμε όσο πιο δημιουργικά γίνεται τον χρόνο μας στο σπίτι».

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής καλεί τον λαό  «να αποτυπώσει στο χαρτί (ζωγραφική, φωτογραφία) την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, με επίκεντρο την πραγματικά υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι υγειονομικοί, που κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς τα κατάλληλα μέσα, με υποστελεχωμένες από το κράτος δομές, έχοντας υπερβάλλει εαυτό, δίνουν μια μεγάλη μάχη για να βοηθήσουν τον λαό».

 Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα μπορούν να στέλνουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στο MAIL του Εργατικού Κέντρου: eklavrio@gmail.com ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής, Δανουκάρα 7, Λαύριο.

ι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστή εκδήλωση το καλοκαίρι όπου θα βραβευτεί η πρώτη πιο ευρηματική δημιουργία, από τις παρακάτω κατηγορίες:
Α) Έως 9 ετών
Β) 10 έως 15 ετών
Γ) 16 έως 24 ετών και
Δ) από 25 ετών και άνω.

Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού θα είναι η 1η Μάη 2020.

Η επιλογή των πιο ευρηματικών δημιουργιών θα πραγματοποιηθεί από επιτροπή που θα δημοσιεύσει τις επόμενες μέρες η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Αν. Αττικής.

https://www.902.gr

Αρέσει σε %d bloggers: