Δήμος Λαυρεωτικής: Επικίνδυνη η μικροπολιτική της κ. Μακρή.

Τρεις είναι οι λόγοι που θα χαρακτήριζαν έναν πολιτικό επικίνδυνο και ανάξιο να σταθεί στο ύψος μιας περίστασης κρίσης, όπως αυτής που ζει η πατρίδα μας και η κοινωνία μας, με την πανδημία του κορονοιού.

Ο πρώτος: Να προσπαθεί με ψέματα, μυθεύματα και ανακρίβειες να διασπείρει τον φόβο και τον πανικό, χρησιμοποιώντας την κατάσταση κρίσης υγείας, στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας και εργαλειοποιώντας την εύλογη ανησυχία και αγωνία των πολιτών.
Ο δεύτερος: Να προσπαθεί να οικειοποιηθεί τις πρωτοβουλίες και τα μέτρα που έως τώρα έχει λάβει ο Δήμος Λαυρεωτικής.
Ο τρίτος: Να προσπαθεί, τούτη την ώρα που η δημοτική αρχή χαράζει γραμμή και δράση ενότητας, να διασπά την κοινωνία με τη γνωστή πεπαλαιωμένη ρητορική μίσους μεταξύ Κερατέας και Λαυρίου.

Το «φαινόμενο Αρετούσα Μακρή», δυστυχώς, είναι το πιο επικίνδυνο και χαμηλό όριο του πολιτικού μας βίου, καθώς συγκεντρώνει και τα τρία χαρακτηριστικά.

Η δημοτική αρχή, συνεργαζόμενη πλήρως με τους δημότες, με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, με την Περιφέρεια, με την κεντρική διοίκηση, με το διοικητικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας και με όλους τους συναρμόδιους φορείς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, με δράσεις και πρωτοβουλίες που θωρακίζουν τη δημόσια υγεία.

Μέρος αυτών των πρωτοβουλιών που αφορούν σε μέτρα ανακούφισης και στήριξης των επιχειρήσεων και των εμπόρων σε Καμάριζα, Κερατέα και Λαύριο θα ανακοινωθούν αύριο 25/03.

Εμείς επιτελούμε αυτές τις δύσκολες στιγμές το χρέος μας και απευθυνόμαστε στους πολίτες, υπογραμμίζοντας τη δική τους ευθύνη: 🏠ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

✎ Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
του Δήμου Λαυρεωτικής

Αρέσει σε %d bloggers: