Προετοιμασίες στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου για την Πανελλαδική ημέρα δράσης για τη στήριξη της Δημόσιας Υγείας

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου & Ανατολικής Αττικής ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ)  καλεί την Τρίτη 7 Απρίλη μέρα πανελλαδικής δράσης για την Υγείας σε παρεμβάσεις σε 5 Κέντρα Υγείας στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Το Εργατικό Κέντρο διαχρονικά στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων στην δημόσια υγεία και ένα από τα  βασικά του αιτήματα είναι η δημιουργία Δημόσιου Γενικού Νοσοκομείου στη Αν. Αττική, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η παρέμβασή του ήταν καταλυτική στο να μην κλείσουν Κ. Υγείας στην περιοχή μας.

Την Τρίτη 7 Απρίλη βρισκόμαστε στο πλάι των Νοσοκομειακών Γιατρών, δείχνουμε την αλληλεγγύη μας, σημάνουμε συναγερμό, καλούμε την κυβέρνηση, εδώ και τώρα, να προχωρήσει σε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών, στην πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Να προμηθεύσει με Μέσα Ατομικής Προστασίας όλους τους υγειονομικούς.

Οι παρεμβάσεις του Ε.Κ. Λαυρίου & Αν. Αττικής θα γίνουν στα Κέντρα Υγείας: Λαυρίου, Κορωπίου, Σπάτων, καθώς και σε αυτά του Σαρωνικού και Ραφήνας τα οποία είναι και ΚΥ αναφοράς, στις 11πμ.

ΤΡΙΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΛ-ΑΑ  ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 11πμ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρέσει σε %d bloggers: