Προγραμματισμένες δράσεις Κοινωνικής Στήριξης από το Δήμο Λαυρεωτικής

Αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε ο Δήμος Λαυρεωτικής και οι κοινωνικές του υπηρεσίες συνεχίζουν να στηρίζουν όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες μέσα από δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής πολιτικής.

  • Τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η διανομή τροφίμων στους 300 ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαυρεωτικής. Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν κατ’ οίκον στο πλαίσιο της προστασίας της υγείας τόσο των ωφελούμενων όσο και των εργαζομένων.
  • Τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στους δικαιούχους κατ’ οίκον.
  • Ο Δήμος Λαυρεωτικής θα συμμετέχει στο επισιτιστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες, υποστηρίζοντας τη διανομή 100 ημερήσιων μερίδων φαγητού (μεσημεριανό και βραδινό) μέσα από τις οποίες θα καλυφθούν και οι ανάγκες των δύο εκκλησιαστικών συσσιτίων Κερατέας και Λαυρίου.
  • «Μείνε Σπίτι – Είμαστε εδώ για σένα», στον αριθμό 2299320219 μπορούν να απευθύνονται τα άτομα με αδυναμία μετακίνησης προκειμένου να ικανοποιούνται βασικές τους ανάγκες που αφορούν τη διατροφή και την υγεία τους.

Ο Δήμος μας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και ειδικά σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία που είναι απαραίτητη η συμπαράσταση και η αλληλοβοήθεια.

Αρέσει σε %d bloggers: