Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Να ελεγχθούν για Κορονοϊό όλες οι δομές φιλοξενίας προσφύγων στην Ανατολική Αττική

Η κυβέρνηση αντί να κομπάζει και να ευλογεί τα γένια της στο μέτωπο της πανδημίας και να αυτοπαρουσιάζεται σαν σωσίας, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο λαός της χώρας μας λαμβάνοντας υπόψη το επιστημονικό προσωπικό της χώρας, παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας, να αναλάβει τώρα την συλλογική ευθύνη που έχει απέναντι στην κοινωνία.

Τα 150 κρούσματα σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Κρανίδι, παρότι το γεγονός ότι υπήρχαν ενδείξεις εδώ και 15 μέρες με την ασθένεια της εργαζόμενης καθαρίστριας στο ξενοδοχείο στην Ερμιονίδα, αλλά και το επιβεβαιωμένο κρούσμα τη Μ. Πέμπτη στην δομή, έδειξαν την ευθύνη της κυβέρνησης που ολιγώρησε και έβαλε σε κίνδυνο όλη την δομή και την ευρύτερη περιοχή.

Καλούμε λοιπόν την κυβέρνηση αντί να κουνάει το δάχτυλο για την ατομική ευθύνη του λαού να αναλάβει την δική της συλλογική ευθύνη που έχει και να προβεί τώρα σε τεστ σε όλες της δομές φιλοξενίας προσφύγων φυσικά και σε αυτές που υπάρχουν στην περιοχή της Αν. Αττικής καθώς να πάρει και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε αυτές.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρέσει σε %d bloggers: