Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Λαυρεωτικής: Δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών

Ο Δήμος Λαυρεωτικής με αφορμή τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας και αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη προσφορά των εθελοντών προχωρά στη δημιουργία μιας τράπεζας εθελοντών.
Στόχος μας να συγκεντρώσουμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά σε διάφορες δράσεις του Δήμου μας.

Καλούμε όλους όσους έχουν τη διάθεση, το χρόνο και τη θέληση να προσφέρουν με συντεταγμένο τρόπο σε δομές του Δήμου, όταν και εφόσον χρειαστεί, να το δηλώσουν στον παρακάτω σύνδεσμο  https://forms.gle/3bHhQbwMef8nGE1h7.

Ανάλογα με τις ανάγκες που δημιουργούνται οι εθελοντές θα ειδοποιούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες με σκοπό να υποστηρίξουν συγκεκριμένο έργο και να συνεργαστούν με τους υπαλλήλους του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε: «Η προσφορά όλων μας είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ο εθελοντισμός και η αλληλοβοήθεια είναι αξίες διαχρονικές οι οποίες ενισχύουν το έργο της δημοτικής αρχής. Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες που θέλουν να συμβάλλουν έμπρακτα σε ενέργειες και δράσεις για την υποστήριξη συνανθρώπων μας, να συμπληρώσουν την πλατφόρμα εθελοντισμού του Δήμου Λαυρεωτικής. Οι εθελοντές αποτελούν παράδειγμα κοινωνικής συμμετοχής και δράσης. Γίνε και εσύ εθελοντής!».