Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Αναβολή 4ου αγώνα δρόμου

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής και ο Σύλλογος Δρομέων Κορυδαλλού, Νίκαιας, Κερατσινίου (ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ)  σας  ενημερώνει  ότι ο 4ος λαϊκός αγώνας στους  δρόμους των Μεταλλωρύχων,  που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 10 Μαΐου του 2020,  όπως είναι αναμενόμενο, λόγω της πανδημίας, αναβάλλεται.

Ο αγώνας  έχει  σαν σκοπό  να αναδειχθεί ο μαζικός λαϊκός αθλητισμός, με την δημιουργία ενός δρομικού γεγονότος χωρίς χορηγούς και πολυεθνικές.
Επίσης την ανάδειξη  του ιδιαίτερου φυσικού  κάλλους της Λαυρεωτικής, σμιλεμένο από τα χέρια των μεταλλωρύχων, που άφησαν ανεξίτηλη υπογραφή στο πέρασμα των χρόνων αλλά και την  διεκδίκηση από την πολιτεία χρηματοδότησης των τμημάτων αθλητισμού με σκοπό την ελεύθερη πρόσβαση όλων στην άθληση χωρίς κόστος.
Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στην πάλη των εργαζομένων για δημόσια  κοινωνική ασφάλιση για όλους.
Η εμπειρία και από την πανδημία έδειξε  ξεκάθαρα αυτήν την αναγκαιότητα.
Οι τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της υγείας μπορεί να αντιμετωπίστηκαν από την ηρωική προσπάθεια του υγειονομικού προσωπικού της χώρας μας, που όμως  καταδεικνύει την αναγκαιότητα για ένα σύστημα υγείας με αποκλειστικό γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας.
Για το πότε θα γίνει η διεξαγωγή του αγώνα, η Διοίκηση του ΕΚΛ-ΑΑ θα ενημέρωση με νέο Δελτίο Τύπου στο μέλλον.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρέσει σε %d bloggers: