Ανακοίνωση – διάψευση της Τράπεζας Αίματος Κερατέας

Αγαπητοί αιμοδότες – Φίλοι της Τράπεζας Αίματος Κερατέας,

Όπως γνωρίζετε η σχέση μας στα τριάντα και πλέον χρόνια ύπαρξης της Τράπεζας Αίματος Κερατέας, στην περιοχή μας, στηρίζεται στην απόλυτη ειλικρίνεια και διαφάνεια.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τράπεζα Αίματος Κερατέας έλαβε επιχορήγηση τελευταία φορά από τον Δήμο Λαυρεωτικής τον Ιούλιο του 2017 ύψους 2000€ .

Να λάβετε υπόψη ότι πραγματοποιούνται τουλάχιστον τρεις τακτικές αιμοδοσίες τον χρόνο καθώς και μία με δύο έκτακτες λόγω αυξημένων αναγκών.

Αντιλαμβάνεστε , λοιπόν , ότι , αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί, οι οποίοι σε κάθε αιμοδοσία προσφέρουν ανιδιοτελώς είτε κάποιο οικονομικό ποσό είτε εδέσματα και είδη απαραίτητα στην πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, ΔΕΝ θα ήταν δυνατό να γίνουν .

Και φυσικά, δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν οι αιμοδοσίες χωρίς την παραχώρηση του φιλόξενου χώρου του ΚΑΠΗ Κερατέας από τον δωρητή –Ευεργέτη της πόλης μας Κωνσταντίνο Πρίφτη!!

Αυτονόητο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία οι υπηρεσίες του δήμου Λαυρεωτικής, είναι αρωγοί και συνοδοιπόροι.

Παρόλα αυτά την οικονομική επιχορήγηση που έχει προβλεφθεί για φέτος , λόγω της πανδημίας,όπως και καμία άλλη επιχορήγηση με τη μορφή χρηματικού ποσού, από το Δήμο Λαυρεωτικής δεν ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!! Και δυστυχώς η φημολογία αυτή μας δημιουργεί προβλήματα στην προσέλκυση χορηγών αφού δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις για τα οικονομικά μας.

Οποιοσδήποτε έλεγχος των οικονομικών της Τράπεζας Αίματος είναι ελεύθερος!!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Με εκτίμηση
Tο Δ.Σ του Συλλόγου

Αρέσει σε %d bloggers: