Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Τράπεζα Αίματος Κερατέας Ευχαριστεί τους Αιμοδότες

Αγαπητοί αιμοδότες,

Η προσέλευσή σας στη τελευταία έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία (03.05.2020) ήταν πραγματικά μοναδική και άκρως συγκινητική.

Σε κάθε κάλεσμά μας, η ανταπόκρισή σας είναι άμεση, ανιδιοτελής και αξιοθαύμαστη.

Σας  ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε να είστε υγιείς και να συνεχίζετε να προσφέρετε το ύψιστο αγαθό στους συνανθρώπους μας που τόσο το έχουν ανάγκη.

Όσοι από εσάς προσήλθατε στην τελευταία  αιμοδοσία είδατε ότι έγινε σε έναν πανέμορφο χώρο, το Κέντρο Υγείας Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Κ. Πρίφτης. Ένα κέντρο Υγείας  που χάρη στον Ευεργέτη της πόλης μας, δημιουργήθηκε, με στόχο να προσφέρει στους πολίτες της Κερατέας  και όχι μόνο, ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Δυστυχώς όμως από τα εγκαίνια του κτιρίου, το 2011, μέχρι σήμερα είναι διαρκώς υποστελεχωμένο και υπολειτουργεί, με συνέπεια τα σημάδια της εγκατάλειψης να αρχίσουν να είναι πλέον ορατά.

Θεωρούμε ότι η εικόνα του Κέντρου Υγείας της πόλης μας είναι αποκαρδιωτική και πρέπει ΟΛΟΙ να παλέψουμε για να αλλάξει.

Θέλουμε να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή στηρίζοντας έμπρακτα με την υπογραφή σας το ηλεκτρονικό ψήφισμα που δημιουργήσαμε https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/syllogos_trapeza_aimatos_kerateas_leitoyrgiste_tora_to_kentro_ygeiasapokatastasisapotherapeias_kprift

 αλλά και σε χειρόγραφες  καταστάσεις που θα υπάρχουν από τις επόμενες μέρες σε κεντρικά σημεία στην αγορά της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Με εκτίμηση

Tο Δ.Σ του Συλλόγου