Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου: Έναρξη γηπέδων τένις- Διαδικασία Κράτησης

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 12/05/2020 λόγω των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό των κινδύνων από τον covid-19 για την χρήση των γηπέδων τένις στο Λαύριο θα ισχύουν τα παρακάτω:

Δικαίωμα χρήσης των γηπέδων έχουν μόνο οι προπονητές και τα μέλη του ΟΑΛ (από 15 ετών και άνω). Όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να συμπληρώσουν ενυπόγραφα το φύλλο ιατρικού ιστορικού αθλητή/τριας (συν/νο 1) και να το παραδώσουν στην Γραμματεία του Ομίλου που βρίσκεται στον ξύλινο οικίσκο στα γήπεδα του Τένις στην κα. Μακροδημήτρη Ιωάννα. Σε περίπτωση που μελλοντικά εμφανίσουν συμπτώματα πρέπει να επικοινωνήσουν αμέσως με την γραμματεία του Ομίλου για την σχετική έγκαιρη ενημέρωση και την ιχνηλάτηση πιθανών κρουσμάτων. Τα στοιχεία είναι αυστηρώς προσωπικά και αξιολογούνται από συμβεβλημένο γιατρό.

Η διαδικασία κράτησης γηπέδου θα γίνεται με αποστολή SMS ή με την κατά τόπου παρουσία στο τηλέφωνο 6932253487 με αναφορά και των δύο παικτών που πρόκειται να παίξουν και επιβεβαίωση της κράτησης με απάντηση από την Γραμματεία, ή αυτοπρόσωπος από τις 16:00-22:00 στα γήπεδα του Τένις. Καμία αλλαγή δεν είναι αποδεκτή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση της Γραμματείας.

Μέχρις αλλαγής των οδηγιών μπορούν να διεξάγονται αποκλειστικά παιχνίδια μονού. Πρακτικά στον χώρο κάθε γηπέδου δεν θα πρέπει να βρίσκονται πάνω από δύο άτομα ούτε κατά την εναλλαγή των αθλουμένων. Η συνολική ώρα κράτησης θα είναι 85΄ώστε να υπάρχει χρόνος για την αποχώρηση των παικτών πριν την είσοδο των επόμενων αθλητών στο γήπεδο. Η τήρηση της ώρας κλεισίματος τόσο για την προσέλευση όσο και για την αποχώρηση πρέπει να τηρούνται με ακρίβεια. Απαγορεύεται η χρήση των κερκίδων από αθλούμενους ή θεατές. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του φωτισμού θα γίνετε από τον υπεύθυνο των γηπέδων.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Κατά την είσοδό σας στο γήπεδο θα υπογράφετε στον ημερήσιο κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων στα γήπεδα. Η προθέρμανση μόνο με ατομικό εξοπλισμό (π.χ. σχοινάκι, μπάλες κ.λπ.). Ένας αθλούμενος ανά πλευρά–μισό γήπεδο, χωρίς αλλαγή πλευράς, όσο διαρκεί η άθληση. Χρήση ατομικής ρακέτας και ατομικού αντισηπτικού για κάθε αθλούμενο. Άθληση με ατομικές μπάλες του κάθε αθλούμενου, με διαφορετική σήμανση από αυτή του αντιπάλου αθλούμενου. Επιστροφή των μπαλών του αντιπάλου ή γειτονικού γηπέδου μόνο με τη ρακέτα ή τα πόδια και όχι με τα χέρια. Οι πάγκοι ή τα καθίσματα ανάπαυσης των αθλούμενων θα είναι ξεχωριστά για κάθε έναν και τοποθετημένα από ένα σε κάθε πλευρά του γηπέδου. Προτείνεται η κάλυψη του καθίσματος με μια πετσέτα μπάνιου. Απαγορεύεται το άγγιγμα του εξοπλισμού του γηπέδου. Απαγορεύονται οι χειραψίες και οι επαφές μεταξύ των αθλουμένων.

Όλα τα παραπάνω μαζί με τους γενικούς κανόνες υγιεινής πρέπει να τηρούνται πιστά, πρωτίστως για την ασφάλεια της υγείας των πολιτών αλλά και την διατήρηση των γηπέδων σε λειτουργία για να μπορούμε να εξασκούμε το άθλημα της αντισφαίρισης.

Η διαδικασία τηρείται ευλαβικά από όλους.

Αρέσει σε %d bloggers: