“Ενότητα – Δημιουργία”: Κέντρο Υγείας Κερατέας «Κ. ΠΡΙΦΤΗΣ» – Προσλήψεις Ιατρών & Βοηθητικού Προσωπικού

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΜΥ Α.Ε., στην διαχείριση της οποίας υπάγεται το ΚΥΑΑ Κερατέας, επιβεβαιώνει ότι προχωρά στην άμεση πρόσληψη 6 ιατρών και 5 ατόμων βοηθητικού προσωπικού στο ΚΥΑΑ Κερατέας, κάνοντας χρήση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που έχουν εκδοθεί για την πρόληψη μετάδοσης και διάδοσης του κορονοϊού COVID 19.

Μάλιστα η εν λόγω ανακοίνωση της ΑΕΜΥ Α.Ε. καταλήγει με μία υπόσχεση – δέσμευσή της, ότι «με πολλή δουλειά θα αρχίσουμε την προσπάθεια αναβάθμισης και ανάπτυξης του ΚΥΑΑ Κερατέας «Κ. ΠΡΙΦΤΗΣ», ένα κόσμημα της περιοχής, για το καλό των κατοίκων της Κερατέας».

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης κοινής προσπάθειας με την οποία προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε θετικά για την Κερατέα την συγκυρία της πανδημίας, ώστε επιτέλους να ξεκινήσει η πλήρης και σωστή λειτουργία των τμημάτων του ΚΥΑΑ Κερατέας «Κ. ΠΡΙΦΤΗΣ».

Η προσπάθεια ευαισθητοποίησης της ΑΕΜΥ Α.Ε. και του Υπουργείου Υγείας ξεκίνησε με το από 24-3-2020 Δελτίο Τύπου της Παράταξής μας «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» με το οποίο ζητούσαμε την άμεση και πλήρη λειτουργία του Κ.Υ.Α.Α. Κερατέας, ώστε εν μέσω της σοβαρής για την δημόσια υγεία πανδημίας να δημιουργηθεί ένα αίσθημα υγειονομικής ασφάλειας στους κατοίκους της Κερατέας και εν γένει του Δήμου μας.
Για το αίτημά μας αυτό, που είναι εδώ και χρόνια απαίτηση των κατοίκων της Κερατέας, κατηγορηθήκαμε, τόσο από την Δημοτική Αρχή για …λαϊκισμό και …..κιτρινισμό (Δελτίο τύπου 24/3/2020), όσο και από το Κ.Υ. Λαυρίου ότι θέλουμε να φέρουμε ……τον κορονοϊό στην Κερατέα (Δελτίο Τύπου 25/3/2020) !!

Στην κοινή αυτή προσπάθεια συμμετείχαν και συνέβαλλαν καθοριστικά, η Τράπεζα Αίματος Κερατέας, ο δωρητής κ. Κ. Πρίφτης, ο κ. Βάϊος Σύρρος με την δημοσιογραφική κάλυψη και ανάδειξη του θέματος, πολίτες της Κερατέας, ο Δ/ντής του Κ.Υ. Κερατέας – ιατρός κ. Φ. Παπανικολάου και εν συνεχεία πολιτικοί με ευαισθησία, όπως η κ. Μ. Γιαννάκου και ο κ. Γ. Βλάχος.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας έχει θετικό πρόσημο και αποδεικνύει ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενώνοντας ο καθένας τις δυνάμεις του, μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας!

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι την ΠΛΗΡΗ και ΜΟΝΙΜΗ λειτουργία ΟΛΩΝ των Τμημάτων του Κ.Υ.Α.Α. Κερατέας, με στόχο την πλήρη αξιοποίησή του και την παροχή αναβαθμισμένης πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας στους κατοίκους της Κερατέας και εν γένει του Δήμου μας.

Η Επικεφαλής της Παράταξης
ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΑΚΡΗ

Αρέσει σε %d bloggers: