Καθαρισμός Πρώτης Παραλίας Κακής Θάλασσας Κερατέας

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Οικιστών της Κ. Θάλασσας καθαρίστηκε και διαστρώθηκε σήμερα, με μηχάνημα, η πρώτη παραλία της Κακής Θάλασσας και απομακρύνθηκε το υπόλοιπο τμήμα της στάσης – σκιάχτρο που άφησε το συνεργείο του Δήμου, ώστε να μπορέσουν οι κάτοικοι του Οικισμού και οι επισκέπτες να απολαύσουν την παραλία και το μπάνιο τους.

Ευχαριστούμε για την εθελοντική προσφορά τους στο εγχείρημα αυτό, τους κ.κ. Αντωνίου Αντώνιο, Συκάρη Κατερίνα και Αλέξανδρο Καιματζόγλου.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ώστε να γίνουν οι αναγκαίες και απαραίτητες εργασίες καθαρισμού και εξωραισμού του Οικισμού μας (νέες κολώνες φωτισμού, παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων, κάγκελα, ελαιοχρωματισμοί, φυτεύσεις κ.λ.π.), ώστε να αλλάξει η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει η περιοχή μας και να αναβαθμισθεί προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της.

Ευελπιστούμε στην τήρηση της δοθείσας υπόσχεσης συνεργασίας του Δήμου και της Δημοτικής ανώνυμης εταιρείας Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ., για την εκτέλεση των έργων οδοποιίας και των ανωτέρω εργασιών, που έχουμε ζητήσει, ώστε να δοθεί ανταποδοτικά στην Κακή Θάλασσα, διότι το δικαιούται, ένα μικρό μέρος του οφέλους που έχει ο Δήμος τα τελευταία 9 χρόνια από την ενοικίαση της δημοτικής εγκατάστασης.

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Αρέσει σε %d bloggers: