Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου: Άνοιγμα των κλειστών Αθλητικών Εγκαταστάσεων σύμφωνα με τα νέα μέτρα του COVID-19

Έχοντας υπόψη τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού την διάδοσης του Covid-19 η έναρξη των αθλητικών τμημάτων Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου θα γίνονται σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Βασικό κριτήριο για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων είναι να δημιουργηθούν ολιγομελή τμήματα προπόνησης.
Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση συμμετοχής των παιδιών σας με δήλωση έως τη 1 Ιουνίου 2020, με e-mail ή τηλεφωνική επικοινωνία με τους αντίστοιχους προπονητές των τμημάτων άθλησης.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία των τμημάτων είναι οι εξής:

1. Η λειτουργία όλων των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων και η χρήση τους για την κάλυψη αναγκών προπόνησης των αθλητών θα γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και τα πρωτόκολλα των αντίστοιχων ομοσπονδιών.

2. Προ-αγωνιστικός Ιατρικός Έλεγχος
Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν ενυπόγραφα το φύλλο ιατρικού ιστορικού αθλητή/τριας και να το παραδώσουν στη γραμματεία του Ο.Α.Λ. κ. Λαμούζη Ελένη. Σε περίπτωση που μελλοντικά εμφανίσουν συμπτώματα πρέπει να επικοινωνήσουν αμέσως με τον προπονητή τους για την σχετική έγκαιρη ενημέρωση και την ιχνηλάτηση πιθανών κρουσμάτων. Τα στοιχεία είναι αυστηρώς προσωπικά και αξιολογούνται από συμβεβλημένο γιατρό.

3. Πρόσβαση στην προπόνηση
Η προσέλευση/αποχώρηση προς/από τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνεται από μία μόνο είσοδο/έξοδο, η οποία θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης εγκαταστάσεων. Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση θα καταγράφεται σε ειδικό κατάλογο εισερχομένων – εξερχομένων (στο ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η ώρα εισόδου και εξόδου, η ύπαρξη τυχόν συμπτωμάτων και θα υπογράφεται από όλους τους εισερχόμενους στην αθλητική εγκατάσταση. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε αθλητές, σε περίπτωση που τους συνοδεύει κάποιος γονέας, θα περιμένει στον προαύλιο χώρο.

4. Αθλητικές εγκαταστάσεις
Τα αποδυτήρια θα πρέπει να είναι κλειστά, οι αθλητές θα αλλάζουν ιματισμό, αν επιθυμούν, στις καρέκλες που θα τους έχουν διατεθεί. Θα υπάρχει αντισηπτικό αλκοολούχου διαλύματος σε εμφανή σημεία και στους χώρους των προπονήσεων. Οι τουαλέτες θα πρέπει να αποφεύγονται, ενώ οι νιπτήρες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι πάντα με υγρό σαπούνι χεριών.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του
Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου

Αρέσει σε %d bloggers: