Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
ΣούνιοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το 1ο Olympic Yacht Show είναι γεγονός 1-4 Οκτωβρίου στο Σούνιο

ΟΝDECK Events, σε συνεργασία με την Olympic Marine SA, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Olympic Yacht Show, μιας διοργάνωσης για την premium κατηγορία σκαφών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 1η με 4 Οκτωβρίου 2020, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine και πρόκειται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον απο την Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος είναι να καταστεί ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για τη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

Συγκεκριμένα, το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) που ανήκουν στην premium κατηγορία. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία (mega yachts) και στο στερέωμα που τα περιβάλλει. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου θα δώσουν το “παρών” τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

Η ONDECK Events διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου σκάφους αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine SA, το 1ο Olympic Yacht Show “θα αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό. Το Olympic Yacht Show είναι ένα πλωτό ναυτικό σαλόνι που απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την πολυεπίπεδη αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς”.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι εκθέτες, το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής.

Ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης είναι σαφής. Την επικοινωνία και προβολή στο εξωτερικό την έχει αναλάβει το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Sand People Ccommunication με έδρα την Ελβετία και πολύχρονη εμπειρία στο Marine & Luxury industry. Η Ondeck Events διοργανώνει τα Greek Yachting Awards, το θεσμό για την ανάδειξη των πρωταγωνιστών του Yachting

Το Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

https://traveldailynews.gr