Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου: Προκήρυξη 20ου ΟΡΕΝ Λαυρίου

O Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου διοργανώνει από ΔΕ 06 Ιουλίου ως KΥ 26 Ιουλίου2020 το 20ο OPEN TENNIS TOURNAMENT ΛΑΥΡΙΟΥ. Οι κατηγορίες (με ελάχιστο αριθμό 8 συμμετοχών ανά κατηγορία) θα είναι οι εξής:

ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020 μόνο μέσω e-mail στο ladderoal@gmail.com με συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία στην επισυναπτόμενη φόρμα. Σε περίπτωση περισσότερων των 32 συμμετοχών θα διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες για την συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό στις 4 & 5 Ιουλίου 2020.
Η κλήρωση θα γίνει στις 03 Ιουλίου 2020 στα γήπεδα του Ομίλου. Δεν μπορούν να συμμετέχουν ενεργοί αθλητές και προπονητές τένις στα ταμπλό των μονών κατηγοριών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου (QUICK επιφάνεια δίπλα στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου) καθημερινά μετά τις 18.00’ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00’ με μπάλες που θα χορηγούνται από την γραμματεία, όπου και θα επιστρέφονται μετά το πέρας των αγώνων.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με σύστημα knock out αγώνων στα δύο νικηφόρα σετ & σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ ο νικητής θα κρίνεται σε super tie-break 10 πόντων μέχρι και τον γύρο των προημιτελικών. Όλοι οι αγώνες των διπλών (ανδρών & μικτό) με σύστημα no-ad. Οι ημιτελικοί & τελικοί όλων των κατηγοριών θα κρίνονται στα 2 νικηφόρα σετ (στο 6-6 tie-break 7 πόντων).

Σε περίπτωση απόσυρσης αθλητή ή ομάδας για οποιοδήποτε λόγο , την θέση τους θα παίρνει, εφόσον το επιθυμεί, ο ηττημένος αντίπαλος στον προηγούμενο γύρο. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων εμφανίζονται στο συνημμένο πρόγραμμα όλων των κατηγοριών. Το πρόγραμμα έχει καταρτιστεί με τρόπο ώστε να αποφευχθεί η συμμετοχή αγωνιζόμενου σε δυο παιχνίδια την ίδια μέρα τουλάχιστον μέχρι την φάση των ημιτελικών . Οι αλλαγές που μπορούν να γίνουν είναι μόνο μεταξύ αγώνων του ίδιου γύρου, κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία και την σύμφωνη γνώμη των αθλητών του άλλου αγώνα. Αθλητές αγωνιζόμενοι σε περισσότερες κατηγορίες από μία, ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσουν και δεύτερο αγώνα την ίδια μέρα.
Η ενημέρωση των αθλητών για την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής των αγώνων θα γίνεται μέσω e-mail και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επιβεβαιώνεται η παραλαβή του προγράμματος των αγώνων από τον κάθε αγωνιζόμενο, είτε με απάντηση στο e-mail είτε με SMS στο τηλ 6992027363.
Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα ή σε περίπτωση αναβολής ή διακοπής αγώνα και ύπαρξη διαφωνίας ανάμεσα στους αγωνιζόμενους για την ημέρα και ώρα επανάληψης ή ολοκλήρωσής του, αυτή θα αποφασίζετε με κλήρωση ανάμεσα σε δυο προτεινόμενες από τον διοργανωτή λύσεις.
Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους στην Γραμματεία. Αγωνιζόμενος που δεν θα παρουσιαστεί εντός 20 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα. Η προθέρμανση για κάθε αγώνα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5’.
Η ευθύνη της υγείας και η συμμετοχή στους αγώνες , είναι αποκλειστικά και μόνο, ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου. Οι αγωνιζόμενοι επίσης θα πρέπει να ακολουθούν τα εκάστοτε υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν με βάση τις οδηγίες της ΕΦΟΑ και του ΕΟΔΥ, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Κόστος συμμετοχής ανά αθλητή 30€ (για τα μέλη του ΟΑΛ 20€) και 10€ για κάθε επιπλέον κατηγορία που θα συμμετέχει. Οι συμμετοχές θα οριστικοποιούνται με την αποστολή μέσω e-mail της αίτησης συμμετοχής του αγωνιζόμενου & την πληρωμή του αντίστοιχου ποσού (ανάλογα με τις κατηγορίες που δήλωσε) στην κα Μακροδημήτρη στο γραφείο του ΟΑΛ δίπλα από τα γήπεδα 17.00΄-22.00΄ μέχρι και την Τετάρτη 01/07/2020. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν για την συμμετοχή τους αναμνηστικό του τουρνουά και κατά την διάρκεια των αγώνων τους, θα τους παρέχονται μπουκαλάκια νερού.

Έπαθλα θα λάβουν οι νικητές και οι finalist κάθε κατηγορίας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για δώρα, που θα διενεργηθεί την ημέρα λήξης του τουρνουά μετά τις απονομές μεταξύ των αθλητών που θα παρευρίσκονται.

Ανάλογα με τους αθλητές που θα φθάσουν στους ημιτελικούς και τελικούς, ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα για την αποφυγή της συμμετοχής των ίδιων αθλητών σε δυο παιχνίδια την ίδια μέρα, εάν αυτό είναι εφικτό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
E-mail : ladderoal@gmail.com
Facebook : Ladder Οal Viber : 20o OPEN OA ΛΑΥΡΙΟΥ

Τηλέφωνα: 6992027363 Παπαδόπουλος Ανδρέας
6932253487 Μακροδημήτρη Ιωάννα
6944446247 Δαυλιάκου Σοφία

Αρέσει σε %d bloggers: