Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Υποδοχή στην Κερατέα του Αλέξανδρου Γεωργίου στα πλαίσια του δρομικού γεγονότος “FORKATERINA”

Στις 4 Ιουλίου 2020 ολοκληρώνεται το δρομικό γεγονός «FOR KATERINA» με την επιστροφή του φίλου και συμπατριώτη μας Αλέξανδρου Γεωργίου στην πόλη της Κερατέας. Ο Αλέξανδρος θα διανύσει τρέχοντας μια διαδρομή 573km σε 8 ημέρες στη «μνήμη» της γυναίκας του Κατερίνας που «έφυγε» από Καρκίνο πριν από ένα χρόνο περίπου. Θα ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου από την Νεάπολη Θεσσαλονίκης, γενέτειρα της Κατερίνας και θα καταλήξει στην πόλη της Κερατέας όπου έζησαν μαζί με τον γιό τους.

Ο αγώνας του Αλέξανδρου είναι αφιερωμένος στη γυναίκα του Κατερίνα και στο μήνυμα της πρόληψης κατά του Καρκίνου. Όμως αυτό το δρομικό γεγονός είναι αφιερωμένο και σε όλους τους συμπατριώτες μας  που «έχασαν» τη μάχη με τον Καρκίνο.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους φορείς και τους κατοίκους της Κερατέας,  να υποδεχθούμε όλοι μαζί το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιουλίου 2020, τον Αλέξανδρο, σε μια σεμνή υποδοχή στην πλατεία της Κερατέας, μέσω μιας ανθρώπινης αλυσίδας «αγάπης».

Για να τιμήσουμε το γεγονός, όποιος επιθυμεί μπορεί να φοράει ένα μπλουζάκι αφιερωμένο στο «ForKeterina» ή σε αγαπημένο πρόσωπο που «έχασε» τη μάχη. (Πληροφορίες για τη κίνηση αυτή στο τηλ. 6932901554 μέχρι την Τρίτη 30/6).

Καλούμε όλους να είναι εκεί,  γιατί η πρόληψη του Καρκίνου είναι καθήκον όλων μας.

Λεπτομέρειες για την ακριβή ώρα άφιξης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά στην ιστοσελίδα www.forkaterina.com θα υπάρχει και livetrack χάρτης όπου θα φαίνεται σε πραγματικό χρόνο το στίγμα και η θέση του Αλέξανδρου πάνω στην προκαθορισμένη διαδρομή.

Εκ μέρους του Συμβουλίου Κοινότητας Κερατέας

Ο Πρόεδρος
Απόστολος Ζορμπάς