Η Ε.ΜΕ.Λ. ανακοινώνει το νέο ιστότοπό της

Μετά από πολλή προετοιμασία, ευρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος ιστότοπός μας emel.grείναι έτοιμος να δεχθεί τους επισκέπτες του.

Με τη δημιουργία αυτού του σύγχρονου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης και επικοινωνίας, ανταποκριθήκαμε αφ΄ενός σε σχετικό αίτημα πολλών από σας και αφ’ ετέρου στην ανάγκη της εποχής μας να διαθέτει ο φορέας μας τη δική του «φωνή» και παρουσία στον παγκόσμιο διαδικτυακό ιστό.

Η προσπάθεια που καταβάλλουμε έχει σκοπό να παρουσιάσει ένα άρτιο μέσον πληροφόρησης για τα μέλη και τους φίλους μας και για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει την Ε.ΜΕ.Λ. και να ενημερώνεται για το ιστορικό και τις δραστηριότητές της (μουσεία, αρχείο, εκδόσεις, εκδηλώσεις, σωτηρία και ανάδειξη των μνημείων μας, περιβαλλοντικές και κοινωνικές παρεμβάσεις)· δεν σταματά όμως εδώ, θα συνεχίζεται και ο ιστότοπός μας θα εμπλουτίζεται συνεχώς με υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας. Παράλληλα, θα παρέχεται η δυνατότητα να δημοσιεύονται επιστημονικές ανακοινώσεις, λογοτεχνικά και ιστορικά κείμενα μελών και φίλων μας, που είναι συμβατά με τους σκοπούς της Ε.ΜΕ.Λ.

Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε τον emel.gr και να μας πείτε μας τη γνώμη σας στη διεύθυνση info@emel.gr

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Λαυρεωτικής

Αρέσει σε %d bloggers: