Θανάσης Ρέρρας: Οι λόγοι που αποχωρώ από τον Γ.Σ.Κερατέας

Μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ. Σ. του Γ. Σ. Κερατεας, έφτασε η ώρα της αποχώρησης. Μαζί πετύχαμε πολλά, επανασυστησαμε τμήματα, ξεκινήσαμε καινούργιες δράσεις, πραγματοποιησαμε πλήθος εκδηλώσεων.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη που επανειλημμένα με εξελεξαν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων . Όπως επίσης τους Δημήτρη Πυλαρινό, Αθανάσιο Μαρτίνο, Γεώργιο Παπαγιάννη, Δημήτρη Λουκά, Κώστα Λεβαντή, Γιάννη Παπαχρήστου, Αθανασιο Μακροδημήτρη για την συνεχη και αδιάλειπτη συνεισφορά.

Τον Αντώνη Αντωνίου, που χωρίς αυτόν ο Γ. Σ. Κερατέας ίσως να μην υπήρχε, και τον Γεώργιο Κόκκινο, που διοικητικά θεμελίωσε έναν στέρεο σύλλογο. Στον δύσκολο δρόμο που πορευθήκαμε βοήθησαν πολλοί, θα ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς, τους συνεργάτες στο Δ.Σ., τους αθλητές, και τους βοηθούς σε γραμματεία και ιατρικές-παραϊατρικές υπηρεσίες.

Νιώθω χαρούμενος για την συνεργασία με όλους τους προπονητές, ιδιαίτερα θα ήθελα να μνημονεύσω τους Θεόδωρο Δρίκο, Ιωάννα Πολυμέρα, Μαρία Μωρόγλου,Δήμητρα Λυκογιάννη, Μανώλη Λαμπράκη, Κλέμη Διαμαντοπούλου, Χρήστο Ζιντζοβα, Βάσια Γιαπτσέ που για πολλά χρόνια συνεργαστηκαμε δημιουργώντας νέες πραγματικότητες για τον σύλλογο.

Δυστυχώς τα νέα δεδομένα με θέλουν πιο ενεργό στις επαγγελματικές δραστηριότητες και τα διδακτικά μου καθήκοντα.

Θα σταθώ με όλες τις δυνάμεις κοντά στην Πρόεδρο κ. Κολιου και το νέο Δ. Σ. Είναι μια συνειδητή επιλογή για να μπορέσει ο σύλλογος να ανταποκριθεί ακόμα πιο δυναμικά στις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται στον ερασιτεχνικό αθλητισμο, αλλά και στις ολοένα αυξημένες απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Όλοι μαζί συνοδοιπόροι στο νέο δρομολόγιο των επιτυχιών που θα έχει αφετηρία την Κερατέα, οδηγό το νέο Δ. Σ. και προορισμό το μεγάλο ταξίδι των διακρίσεων και των ονείρων.

Αρέσει σε %d bloggers: