Όταν ο Φιλίππου ζήτησε τη στήριξη της Δούρου

Ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου υποδέχτηκε στο δημαρχείο την Τομεάρχη Κλιματικής Κρίσης του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών για την επιχειρούμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Πάνειο όρος.

Φαίνεται να ομαλοποιήθηκαν οι μεταξύ τους σχέσεις, καθώς τον τελευταίο χρόνο στη διοίκηση της περιφέρειας Αττικής, με την Δούρου ως περιφερειάρχης και ο Φιλίππου ως αντιπεριφερειάρχης … ούτε στο τηλέφωνο δεν συνομιλούσαν!

Ωστόσο, ο Δήμαρχος ζήτησε από την Δούρου τη στήριξη του κοινού ψηφίσματος με τον Δήμο Λαυρεωτικής, το οποίο θα κατατεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου θα συζητηθεί το θέμα των ανεμογεννητριών.

Η Δούρου από την πλευρά της εξέφρασε τη στήριξή της στις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, τονίζοντας ότι το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και της ενεργειακής πολιτικής της χώρας μας προϋποθέτουν ένα σοβαρό εθνικό σχεδιασμό, δημοκρατική διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες και συνεργασία με τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης. Τέλος δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει το κοινό ψήφισμα των δήμων Σαρωνικού και Λαυρεωτικής στο περιφερειακό συμβούλιο.

Και όλα αυτά όταν, για τα σχέδια εγκατάστασης ΧΥΤΥ στα λατομεία του Κορωπίου, η Δούρου έλεγε «το θέλουν δεν το θέλουν ο ΧΥΤΥ θα κατασκευαστεί»!!!!!!

http://mesogianews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: