Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαύριοΣχολείαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Οι πρώτοι απόφοιτοι του Εσπερινού Γυμνάσιου – Λυκείου Λαυρίου

Tην Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαυρίου, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ Λυκείου του σχολείου. Ήταν μια σημαντική και πολύ ξεχωριστή στιγμή για την ιστορία του σχολείου, αφού οι μαθητές αυτοί ήταν οι πρώτοι που αποφοιτούσαν από το σχολείο.

Στην τελετή αποφοίτησης παρέστησαν εκτός από το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής και εκπρόσωποι του δημοτικού συμβουλίου, ο διευθυντής και η υποδιευθύντρια του Ημερησίου Λυκείου Λαυρίου, συγγενείς των μαθητών και φυσικά, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, οι ίδιοι οι απόφοιτοι που σε κλίμα συγκίνησης, παρέλαβαν τα απολυτήρια και αναμνηστικά δώρα.

Το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαυρίου, ιδρύθηκε πριν μόλις πέντε χρόνια και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε σε ενήλικους αλλά και εργαζόμενους ανήλικους μαθητές, την ευκαιρία να ενισχύσουν τα μορφωτικά τους προσόντα, να αποκτήσουν απολυτήριο γυμνασίου ή λυκείου, να λάβουν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις, να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή.

Το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαυρίου, όπως τόνισαν όλοι οι ομιλητές της εκδήλωσης ‘’έχει περάσει πια τις εξετάσεις”, έχει δώσει πολύ θετικά δείγματα γραφής και συνεχίζει την πετυχημένη πορεία του φιλοδοξώντας να γίνει μια εστία μόρφωσης και πολιτισμού για όλη την περιοχή μας.

Το σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε Παρασκευή 6μμ-8μμ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Η Διεύθυνση και οι
καθηγητές του σχολείου
Αρέσει σε %d bloggers: