Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025
Lavriaki.gr
ΣούνιοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η καταστροφή του Εθνικού Δρυμού Σουνίου – Οι δασικές πυρκαγιές, οι ευθύνες, οι αλήθειες και τα ψέμματα

Στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Λαυρίου έγινε στις 16/7/2020 μία Δασική Πυρκαγιά. Η Πυρκαγιά ξεκίνησε από τις εγκαταστάσεις του πεδίου βολής – νταμάρι της ΕΒΟ όπου έγινε δοκιμή πυρομαχικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ



 

2 σκέψεις σχετικά με το “Η καταστροφή του Εθνικού Δρυμού Σουνίου – Οι δασικές πυρκαγιές, οι ευθύνες, οι αλήθειες και τα ψέμματα

  • Ναι μην ξεχασετε σε 4-5 χρόνια να ριχνετε κροκοδειλια δακρυα για τους “οικιστές” που θα χουν χτισει στα καμενα κ θα εκλεγουν κ εκπροσωπους στο δημο. Και θα τρεχουν στους δημαρχαιους να διεκδικουν νομιμοποιησεις και ρυθμισεις κ ενστασεις στα κτηματολογια, κ μετα θα το παιζουν και οικολογοι.Σιχαμαρα.

  • Η ΕΒΟ πρεπει να φυγει απο εκει.
    Να κλεισει.
    Ειναι αδιανοητο στη νσημερινη εποχη αυτο το μπουρλοτο να συνεχισει να υπαρχει εκει σαν ενα ζομπι οπως το καταντησαν.
    Ολα διαλυμενα ειναι εκει μεσα και τα οφελη για την πολη ειναι ελαχιστα εως ΤΙΠΟΤΑ!!!.
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΧΘΕΣ!! και ολες οι εγκαταστασεις με ολη την εκταση να παρουν τουριστικη μορφη και να εξυπηρετουν τις αναγκες του Δημου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.