Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΠεριφέρεια ΑττικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης Δήμου Λαυρεωτικής και Περιφέρειας Αττικής για μελέτη συνολικού προϋπολογισμού που αγγίζει τις 880.000€

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ο Περιφερειάρχης Αττικής ΓεώργιοςΠατούλης και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς υπέγραψαν την προγραμματική σύμβαση για τη μελέτη «Κτηματογράφηση Πολεοδόμηση – Πράξη Εφαρμογής Περιοχών Β’ Κατοικίας Περιγιάλι – Τσονίμα – Τρεχαντιέρα», παρουσία και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θάνου Αυγερινού.

Η Προγραμματική Σύμβαση αφορά τις υπολειπόμενες εργασίες για την ολοκλήρωση της μελέτης και ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στο ποσό των 879.875,58€.
Η σύμβαση ισχύει από την υπογραφή της και έχει διάρκεια 28 μήνες.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη και την παραλαβή της μελέτης καθώς και για τη χρηματοδότηση κάθε επιπλέον δαπάνης μελετών και εργασιών που δεν συμπεριλαμβάνονται στον εγκεκριμένο πίνακα για τον καθορισμό του συμβατικού αντικειμένου της. Τη χρηματοδότηση των υπολειπόμενων εργασιών της μελέτης αναλαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του και τόνισε: «Η υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης είναι ένα σημαντικό βήμαπροκειμένου να διευθετηθούν οριστικά, ζητήματα τα οποία υπάρχουν στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Το κλίμα συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής είναι άριστο επιτρέποντας να ευοδωθούν μια σειρά από έργα υποδομών που αφορούν την περιοχή μας και τα οποία θα έχουν σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη του τόπου μας».