Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΛεγρενάΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Λαυρεωτικής: Άμεση επέμβαση για αποψίλωση – καθαρισμό oικοπέδου στα Λεγρενά προς αποφυγή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς

Συνεργεία του Δήμου Λαυρεωτικής με επικεφαλής τον δήμαρχο Δημήτρη Λουκά και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Κωνσταντίνου Νικήτα Κάϊλα σήμερα το πρωί, Σάββατο 1 Αυγούστου, ξεκίνησαν τον καθαρισμό μεγάλου οικοπέδου μπαρουταποθήκης στην οδό Αζηνιαίων στα Λεγρενά που ήταν επικίνδυνη εστία κινδύνου για την πρόκληση πυρκαγιάς, κατόπιν αιτημάτων και παραπόνων των περιοίκων.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και θα επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα που προβλέπονται από τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου.

Ακολουθεί καθαρισμός του δημοτικού πάρκινγκ στην ίδια περιοχή που εξυπηρετεί δύο πανέμορφες παραλίες για μεγαλύτερη χωρητικότητα σε οχήματα και κατάλληλη σηματοδότηση, για να υπάρχει απρόσκοπτη πρόσβαση στα πυροσβεστικά οχήματα και στα ασθενοφόρα στην οδό Αζηνιαίων στα Λεγρενά.

Μια σκέψη για το “Δήμος Λαυρεωτικής: Άμεση επέμβαση για αποψίλωση – καθαρισμό oικοπέδου στα Λεγρενά προς αποφυγή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς

  • Συμφωνα με τους νομους του κρατους ο καθαρισμος των οικοπεδων απο τους ιδιοκτητες τους ειναι υποχρεωτικος και οι παραβατες τιμωρουνται.Ανεξαρτητα λοιπον αν το οικοπεδο ανοικει σε ιδιωτη η στο δημοσιο ,εφοσον ο Δημος απασχολησε προσωπικο και χρονο οφειλει να εκδοσει χρεωστικο εις βαρος του ιδιοκτητη και να απαιτησει την αμεση εξοφληση του.Αρκετα πια με την νοοτροπια να πληρωνουμε οι δημοτες την αδιαφορια των οκνηρων .

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: