Χειροπέδες σε έξι αλλοδαπούς που “ρήμαζαν” σπίτια στο Λαύριο! (φωτό)

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής για την οργανωμένη επιχείρηση που οδήγησε την 06/08/2020 στην σύλληψη 6 αλλοδαπών και την εξιχνίαση 8 υποθέσεων κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες, οι οποίες διεπράχθησαν από τους ανωτέρω συλληφθέντες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαυρεωτικής, της Θήβας και του κέντρου της Αθήνας.

Στην οικία όπου διέμεναν οι τρεις εκ των δραστών βρέθηκαν έπειτα από έρευνα πλήθος από τιμαλφή και άλλα κλοπιμαία, καθώς επίσης μεγάλος αριθμός κενών πλαστών εγγράφων που χρησιμοποιούνταν για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών.

Επίσης, κατασχέθηκε μία ρέπλικα πιστολιού, μια σιδερογροθιά και δύο σουγιάδες. Η Υπηρεσία θα συνεχίσει την προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιήσει περισσότερες περιπτώσεις και να αποδοθούν τα κλοπιμαία στους ιδιοκτήτες τους.

Η ενέργεια τους αυτή δείχνει τον συνεχή αγώνα του συγκεκριμένου Τμήματος για την καταπολέμηση του εγκλήματος.

Η επιτυχία αυτή είναι προϊόν του επαγγελματισμού και της εμπειρίας που έχουν οι Αστυνομικοί όπου και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι με το φιλότιμό τους και τιμώντας πάντα τον όρκο που έχουν δώσει, είναι πάντα εδώ, δίπλα στον πολίτη, για να πατάξουν την εγκληματικότητα.

https://www.irafina.gr

Αρέσει σε %d bloggers: