Ενότητα – Δημιουργία: Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινάει μέσα σε νέες και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Μέσα σε αυτές τις ειδικές συνθήκες θα πρέπει όλοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα σχολεία μας να παραμείνουν ζωντανοί φάροι μετάδοσης γνώσης και πολιτισμού, καθώς και προσφοράς στην διαπαιδαγώγηση και στην διάπλαση των χαρακτήρων των παιδιών μας, ώστε να γίνουν άτομα με ήθος, καλλιεργημένα πνευματικά, με δημοκρατική συνείδηση και με ελεύθερη και κριτική σκέψη.

Αγαπητοί μαθητές, σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα στον επίπονο δρόμο της μάθησης που ανοίγεται για μία ακόμα χρονιά μπροστά σας, τον οποίο πρέπει να διανύσετε με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας, έχοντας όπως πάντα την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των δασκάλων, των καθηγητών σας και των γονέων σας που μοχθούν και κοπιάζουν για την πρόοδό σας, ώστε να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρά σας.

Ιδιαίτερα ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, οι οποίοι θα δώσουν στο τέλος της σχολικής χρονιάς τη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, δύναμη και κουράγιο την δύσκολη αυτή χρονιά!

Μην ξεχνάτε «τα αγαθά κόποις κτώνται»!

ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Αρέσει σε %d bloggers: