Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Μεσόγεια-Ανατ.ΑττικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πυρόπληκτες περιοχές

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισκέφτηκε σήμερα τις πυρόπληκτες περιοχές των Δήμων Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, αποτελούμενο από τους βουλευτές Ανατολικής Αττικής Νάσο Αθανασίου και Πάνο Σκουρολιάκο, τον βουλευτή και Τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ο Χρήστο Σπίρτζη, την βουλευτή και Αναπληρώτρια Τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ο Χαρά Καφαντάρη και τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη.

Για το μέγεθος της καταστροφής, τους ενημέρωσαν οι δήμαρχοι Πέτρος Φιλίππου και Δημήτρης Λουκάς, συνομίλησαν με πολίτες που επλήγησαν από τη φωτιά της 9ης Σεπτεμβρίου, ενώ υπογράμμισαν ότι η Πολιτεία πρέπει άμεσα και χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις να αποζημιώσει τους πληγέντες και να προστατεύσει τις περιοχές που κάηκαν.

Οι δήμαρχοι Πέτρος Φιλίππου και Δημήτρης Λουκάς αναφερόμενοι στην επόμενη ημέρα δήλωσαν ότι οι δημοτικές αρχές  είναι έτοιμες να συνδράμουν στην καταγραφή των ζημιών, ώστε οι αποζημιωτικοί μηχανισμοί να λειτουργήσουν χωρίς καθυστερήσεις, ενώ τόνισαν ότι έχουν σχέδιο αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων που κάηκαν, αίτημα το οποίο έθεσαν από την πρώτη στιγμή στον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και στους αρμόδιους υπουργούς.

Μια σκέψη για το “Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πυρόπληκτες περιοχές

  • Ευτυχως για τον τοπο ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ που δεν εισασταν κυβερνηση και η ΔΟΥΡΟΥ Περιφεριαρχης,και καηκαν μονο σπιτια και λιγο δασος, εσεις θα ειχατε αφοισει να καει το δασος απο ΟΞΙΕΣ, ΕΛΑΤΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ στο ΚΕΡΑΤΟΒΟΥΝΙ- ΠΑΝΕΙΟΝ ΟΡΟΣ. Εδω τωρα την ζημια την εκανε η ΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.