Βουλιαγμένη – Λαυρεωτική 2-1

Έσπασε το ρόδι για την ομάδα της Βουλιαγμένης που έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο που θα την βοηθήσει  ψυχολογικά μετά το βαρύ 3-0 της πρεμιέρας από την ομάδα της Κερατέας.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν αποφασισμένοι από το πρώτο σφύριγμα του κ.Τσαλίκογμου να διεκδικήσουν με πάθος τους τρείς βαθμούς.

Βαθμοί που ήρθαν δύσκολα αν σκεφτεί κανείς πως το γκολ του Κουκουνασούλη στο 41’ λεπτό ισοφάρισε στο 63’ λεπτό ο Τζώρας και έβαλε σε περιπέτειες τους γηπεδούχους.

Όμως πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 68΄ λεπτό το αυτογκόλ του Mucaj έμελε να καταδικάσει την ομάδα του και να δώσει το πρώτο τρίποντο για τους γηπεδούχους  της Βουλιαγμένης!

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 70’ λεπτό καθώς ο Σιγκουνας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγώνα!

Διαιτησία: Τσαλίκογλου – Αλεξοπούλου – Πολυχρονιάδης
Παρατηρητής : Λυκιαρδόπουλος Αλέξανδρος

Βουλιαγμένη:

Μανώλης, Σιγκουνας, Τσιλης, Κωστόπουλος, Κουκουνασούλης, Τσακυρης, Mradi (88’ Στρατουδακης), Τσορουφλής (72’ Κολλιας), Σπυρόπουλος, Μπινας, Κουσιάκης.

ΑΠΕ Λαυρεωτική:

Λάμπρος, Καυκιας, Σπυρόπουλος(83’ Μιχαηλίδης), Mucaj, Παπαγεωργίου, Ράπτης(Καρδάρης), Φλέσσας, Δερμανούτσος(46’ Θεοδωρόπουλος), Τζωρας, Δρούγκας(58’ Μπέλλος), Γραμμένος.

https://pamebala.gr

Αρέσει σε %d bloggers: