Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
Κεραυνός ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κεραυνός Κερατέας – Νικολακάκης 4-0

Ο Κεραυνός μετέτρεψε το κατ΄ ευφημισμό ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο. Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, όπου μόλις στο 10΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπρότσι, ενώ στο 20΄ ο κάπτεν Κατσίκης έκανε το 1-0. Τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Χρήστος Μαγγανάς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, καθώς έγραψε το 2-0 στο 42΄.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Λάπας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, το τελικό αποτέλεσμα 4-0 το διαμόρφωσε ο Βαγγέλη Ν. στο 53΄. Πανηγυρική επιστροφή λοιπόν της Κερατεάς στο γήπεδο της.

Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Τσέλιο και Πύκνη

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Σκαλαίος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Βαγγέλη Ν., Μαντζιώκας, Κοντογιάννης (70΄ Μαστροκώστας), Μαγγανάς Ε. (82΄ Κρητικός), Λάπας (82΄ Νέρας), Μαγγανάς Χ., Κασπίρης, Μπρότσι (60΄ Σόφης)

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Παπαδόπουλος) Τσεπέρης, Ρέππας, Χήρας (46΄ Τσαλερίδης Κ.), Νίκας, Μυστρίδης, Καλέρης (65΄ Τσαλερίδης Θ.), Καραγιαννίδης (46΄ Σαβουλίδης), Καλογήρου (65΄ Δαμιανίδης), Σοφιάνοβ, Μαβίδης, Κουμουλίδης (46΄ Κολονέρος)

Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com
https://athlorama.blogspot.com