Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Εργατοϋπαλληλικό ΚέντροΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Σύσκεψη για τα συστημένα γράμματα από το υπουργείο οικονομικών προς τους ιδιοκτήτες κατοικιών

Το Εργατικό Κέντρο έγινε λήπτης καταγγελιών μελών των σωματείων του και κατοίκων της Λαυρεωτικής, οι οποίοι παρέλαβαν μια Άθλια επιστολή από το υπουργείο οικονομικών, η οποία θεωρεί ότι τα σπίτια μας, ανήκουν στο δημόσιο!!.

Παρόμοιες επιστολές πέραν των κατοίκων της Νεαπόλεως που κατέχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα αγοροπωλησίας άρχισαν να παραλαμβάνουν και οι ιδιοκτήτες των κατοικιών του Κυπριανού. Τα σπίτια των μεταλλωρύχων που τα έχουν πληρώσει με τον ιδρώτα τους και το αίμα τους οι μεταλλωρύχοι και μάλιστα υποχρεωθήκαμε να τα ξανά πληρώσουμε για να μας τα παραχωρήσει η γαλλική εταιρία, έρχονται τώρα και μας λένε ότι είναι δημόσια.

Μετά από 40 χρόνια και μετά από μεγάλους αγώνες για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας από τον Μποδοσάκη και κάθε λογής καταπατητές, έρχεται τώρα το δημόσιο ως σύγχρονος Μποδοσάκης και θέλει να αρπάξει τα σπίτια μας για να τα εκποιήσει μέσα από το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας Δημοσίου).
Δεν τους φτάνουν τα σπίτια που αρπάζουν καθημερινά από δανειολήπτες που αδυνατούν να πληρώσουν, τώρα έρχονται να πάρουν και τα σπίτια αυτών που δεν χρωστούν.

Άθλια μεθόδευση τρομοκράτησης του λαού τα συστημένα γράμματα
από το υπουργείο οικονομικών προς τους ιδιοκτήτες κατοικιών.

Σύσκεψη κατοίκων την Τετάρτη 21 Οκτώβρη 6:00μμ στο φοινικόδασος (στο θεατράκι)

Απαιτούμε εδώ και τώρα να δοθεί λύση στο πρόβλημα που το ίδιο το κράτος δημιούργησε. Να μην υποχρεωθεί κανείς να πληρώσει κανενός είδους παράβολο ή οποιαδήποτε μορφής ένσταση σε κτηματολόγιο κλπ. Φτάνει η ληστεία που γίνεται με τον ΕΝΦΙΑ από τον οποίο έτσι κι αλλιώς έπρεπε να έχουμε απαλλαχθεί λόγω παλαιότητας του παραδοσιακού οικισμού που υποχρεωνόμαστε να τον συντηρούμε.

Καλούμε τους κατοίκους του Κυπριανού σε κοινή οργανωμένη απάντηση στην Άθλια αυτή μεθόδευση.

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-ενημέρωση για τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται να γίνουν, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου  6:00μμ το απόγευμα, για τον συντονισμό της δράσης μας στο φοινικόδασος. Στην Σύσκεψη καλούνται όλοι όσοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα στη Λαυρεωτική.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ