Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαύριο: Νέα τεστ Covid-19, πιθανή αναβολή και με ΠΑΟΚ!

Την Πέμπτη (22/10) θα υποβληθούν σε νέα τεστ Covid-19 στο Λαύριο, ενώ είναι πιθανό να αναβληθεί και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική.
Εν αναμονή των νέων τεστ Covid-19 που θα υποβληθούν την Πέμπτη (22/10) βρίσκονται στο Λαύριο, καθώς έχουν σταματήσει οι προπονήσεις της ομάδας, όπως έγκαιρα ενημέρωσε το Onsports!

Όλα τα μέλη της ομάδας της Λαυρεωτικής θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση και να φανεί πόσοι είναι θετικοί, καθώς υπάρχουν ήδη τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα, αριθμός που οδήγησε σε αναβολή του εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας της Basket League με τον Προμηθέα.

Από τη στιγμή που οι προπονήσεις έχουν σταματήσει στο Λαύριο και ο Χρήστος Σερέλης δεν μπορεί να δουλέψει με τους παίκτες του, μέχρι να πάρουν το «Ο.Κ.» από τους γιατρούς, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αιτηθεί το Λαύριο αναβολή και του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Διότι, δεν είναι βέβαιο ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν πάλι άμεσα, οπότε θα είναι μεγάλο το ρίσκο από κάθε άποψη να μπουν οι παίκτες στο γήπεδο για έναν επίσημο αγώνα απροπόνητοι, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμών.

https://www.onsports.gr