Γιώργος Δημητρακόπουλος: “Ιδανικό ξεκίνημα για τον Κεραυνό”!

Με την ολοκλήρωση του μισού από τον πρώτο γύρο ο Κεραυνός Κερατέας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας  με 18 βαθμούς, έχοντας πετύχει 22 γκολ σε επτά αγώνες ενώ έχει παθητικό μόλις 4 τέρματα.

Να προσθέσουμε επίσης ότι βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ έχοντας αποκλείσει δύο ομάδες από μεγαλύτερη κατηγορία, τα Γλυκά Νερά και τον Θησέα Ν. Μάκρης, παίζοντας όμορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο κάτι που έχει σκορπίσει ικανοποίηση στους πολυάριθμους φιλάθλους, οι οποίοι δείχνουν να έχουν αγκαλιάσει τη νέα αυτή προσπάθεια διοίκησης τεχνικού επιτελείου.

Ο προπονητής Γιώργος Δημητρόπουλος, μας δήλωσε:

“Είμαι ήρεμος και χαρούμενος γιατί έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους χαρακτήρες που έχουν δέσει απόλυτα μεταξύ τους και μια άριστη διοίκηση που στηρίζει όλες μας τις επιλογές και είναι παντού και πάντα δίπλα στις προσπάθειες όλων μας. Εύχομαι και είμαι αισιόδοξος ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη ειδικά τώρα που από ότι φαίνεται θα επιτραπεί η είδοσος των φιλάθλων στα γήπεδα. Ο κόσμος της Κερατέας ανέκαθεν ήταν ο 12ος παίκτης και αποτελεί σήμα κατατεθέν του Κεραυνού”.

https://athlorama.blogspot.com

Αρέσει σε %d bloggers: