Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
"Δίανθος"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συγκέντρωση-Παράδοση ειδών ιματισμού-κλινοσκεπασμάτων στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από τον ΔΙΑΝΘΟ

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Δήμου Λαυρεωτικής η παράδοση των ειδών που συγκέντρωσαν τα μέλη και οι φίλοι του Δίανθου για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στον Δήμο Αργιθέας Θεσσαλίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Μακροδημήτρη για τη φυσική τους παρουσία στη μεταφορά και την παράδοση των δεμάτων μας με ιματισμό και κλινοσκεπάσματα για ενήλικες και παιδιά που δοκιμάστηκαν πρόσφατα από τον κυκλώνα ‘’Ιανό’’!

Ευχαριστούμε ακόμη τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δίανθου για τη συγκέντρωση του εντυπωσιακού όγκου ιματισμού και κλινοσκεπασμάτων.

Ένα ακόμη θερμό ‘’ευχαριστώ’’ σε όσους συμμετείχαν στη διαλογή και συσκευασία των ειδών και συγκεκριμένα τις κυρίες Βλάχου Παναγιώτα, Καψιμαλοπούλου Σίσσυ, Βάσιλα Νατάσα και τους κυρίους Γκούβερη Νικόλαο, Λαμπίρη Λάμπρο, Γεωργιόπουλο Αναστάσιο και Καραδημητρίου Δημήτριο καθώς και το προσωπικό του Δήμου που συνέβαλε στην προσπάθεια αυτή!

Για το Δ.Σ. του Δίανθου 
Ο Πρόεδρος  
Νίκος Βαφειάδης