Γενική συνέλευση Συνδικάτου Οικοδομών Λαυρεωτικής

Συνάδελφοι, η διοίκηση του σωματείου μας καλεί σε γενική συνέλευση την Κυριακή 1 Νοεμβρη 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου για να συζητήσουμε πάνω στις σοβαρές εξελίξεις που υπάρχουν και να αποφασίσουμε από κοινού τον αγώνα υπεράσπισης της ζωής μας.

Η πανδημία είναι εδώ και η κυβέρνηση ρίχνει την ευθύνη στον καθένα ξεχωριστά χωρίς αυτή να πάρει τα αναγκαία μέτρα που απαιτούνται για να αντιμετοποισθει η πανδημία. Η διεκδίκηση από μεριάς μας για προσλήψεις δασκάλων, γιατρών, οδηγών, το άνοιγμα όλων των ΜΕΘ, η επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας είναι προϋποθέσεις για να αντιμετοποισθει επαρκώς η πανδημία.

Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας βρήκε την ευκαιρία να περάσει ότι πιο αντεργατική επιδίωξη είχε διαχρονικά το κεφάλαιο. Τσακίζει συλλογικές συμβάσεις και δικαιώματα,τον σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας. Φέρνει νέο συνδικαλιστικό νόμο για να συντρίψει την οργάνωση των εργατών,ποινικοποιει την απεργία. Με τον νέο πτωχευτικό κώδικα,τερματίσει και τυπικά η οποία προστασία υπήρχε της πρώτης κατοικίας, χιλιάδες λαϊκές οικογένειες βρίσκονται μπροστά στην έξωση από το σπίτι τους.

Την ίδια ώρα οι ανταγωνισμοί στην περιοχη της Μεσογείου οξύνονται. Η τουρκική αστική τάξη βρίσκει έδαφος να αναπτύσσει την επιθετική της πολιτική το οποίο το καλλιεργούν το ΝΆΤΟ και η ΕΕ.

Αυτά τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, της ζωή της οικογένειας μας και το μέλλον των παιδιών μας, έχουμε την υποχρέωση να τα συζητήσουμε και να παλέψουμε μαχητικά και αποφασιστικά ώστε να γίνουν τα δίκαια αιτήματά μας πράξη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 1 ΝΟΈΜΒΡΗ 10:30ΠΜ

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: