Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 20η εθελοντική αιμοδοσία των πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Λαυρεωτικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 20η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή, 25/10/2020 από τους πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Λαυρεωτικής (Σύλλογος Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», Σύλλογος Κρητών «Η Μεγαλόνησος», ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος, Σύλλογος Μακεδόνων «Μέγας Αλέξανδρος», Σύλλογος Θηραίων «Αγ. Ειρήνη», Σύλλογος Μικρασιατών- Κωνσταντινουπολιτών, Σύλλογος Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», Σύλλογος Πελοποννησίων «Θ. Κολοκοτρώνης») σε συνεργασία με την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας.

Η αιμοδοσία ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής με τη βοήθεια της κινητής μονάδας αιμοληψίας του νοσοκομείου Αγ. Σάββα στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα στο Λαύριο, τηρώντας απόλυτα όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για την πρόληψη διασποράς του ιού.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μοναδική, αφού συγκεντρώθηκαν 68 φιάλες αίματος, πάρα τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της περιόδου που διανύουμε, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη σημασία μιας πράξης αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά.

Αρέσει σε %d bloggers: