Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαύριο: Επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από έντεκα μέρες. Μήνυμα στήριξης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το Σάββατο (31/10) το Λαύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, στην οποία θα πάρουν μέρος όσοι είχαν αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ κορονοϊού.

«Επανέναρξη των προπονήσεων για την ομάδα μας αύριο, Σάββατο 31/10, με τη συμμετοχή των αθλητών και μελών του staff που έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί στον covid-19 στα διαγνωστικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν επανειλημμένως (ακόμη και οι αθλητές που είχαν διαγνωσθεί την πρώτη φορά θετικοί τώρα είναι εντελώς καλά στην υγεία τους).

Η παύση των προπονήσεων της ομάδας, από 19/10 μέχρι και σήμερα 30/10, αποτελεί καθαρά θέμα ενσυνείδητης επιλογής μας για λόγους πρόληψης, προφύλαξης και αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19.

Συνεργαζόμαστε, καθημερινά, στενά με τους αρμόδιους φορείς (Δήμος, διοίκηση κλειστού γυμναστηρίου Λαυρίου, ΕΟΔΥ, ΕΣΑΚΕ, ΓΓΑ) και ακολουθούμε πιστά τα απαραίτητα ιατρικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ, με την ευχή να επιστρέψουν όλα τα μέλη της ομάδας μας υγιή πίσω στις προπονήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Η αθλητική οικογένεια της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης που καθημερινά στέλνουν, μηνύματα που μας δίνουν ΔΥΝΑΜΗ να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και εμπειρία».

https://www.fosonline.gr

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Λαύριο αναβλήθηκε ελέω κορωνοϊού, όμως η δημόσια υγεία είναι πολύ σημαντικότερη, κάτι που η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, έσπευσε να εκφράσει μέσα από ένα μήνυμα της.

Ο Δικέφαλος εξέφρασε τη συμπαράσταση του προς την ομάδα του Λαυρίου, ενώ παράλληλα ευχήθηκε να είναι όλοι οι αθλητές καλά στην υγεία τους και να συναντηθούν σύντομα οι δύο σύλλογοι στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Οι καλοί μας φίλοι στο Λαύριο, ήταν δυνατοί, ξεπερνούν αυτή τη δοκιμασία και μπήκαν ήδη στο γήπεδο. Ευχόμαστε να είναι όλοι καλά, να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμοι για να συναντηθούμε και πάλι στο γήπεδο, στο φυσικό μας χώρο!».

https://www.sdna.gr