«Μπλόκο» στη πορεία των Κούρδων προς την τουρκική πρεσβεία

Η ΓΑΔΑ επικαλείται σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια καθώς θεωρεί εξαιρετικά πιθανή τη διάπραξη εγκλημάτων. Τη συγκέντρωση και πορεία προς την τουρκική πρεσβεία είχε εξαγγείλει για σήμερα το απόγευμα το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν (CDK).

«Μπλόκο» στην προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα πορεία του Πολιτιστικού Κέντρου Κουρδιστάν (CDK) προς την πρεσβεία της Τουρκίας βάζει η αστυνομία, καθώς όπως υποστηρίζει δεν είχε ενημερωθεί για την πρόθεση των οργανωτών να καλέσουν σε συμμετοχή το ευρύ κοινό.

Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00 στα Προπύλαια και θα ακολουθούσε πορεία στην τουρκική πρεσβεία, ενώ στη συγκέντρωση θα συμμετείχαν και Κούρδοι που διαμένουν στο Κ.Π.Δ.Α.Α.Α. Λαυρίου.

Επιπλέον, η ΓΑΔΑ επικαλείται και σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια καθώς θεωρεί εξαιρετικά πιθανή τη διάπραξη εγκλημάτων, «ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη και την ισχύουσα υγειονομική νομοθεσία σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού» προσθέτει.

https://www.pentapostagma.gr

 

Αρέσει σε %d bloggers: