Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αναβλήθηκε πάλι το Λαύριο – Άρης

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την νέα αναβολή του αγώνα Λαύριο – Άρης για την 3η αγωνιστική της Basket League επειδή κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες για τα “παράθυρα” της FIBA οι Φλιώνης και Μιλόσεβιτς.

Ο αγώνας του Λαυρίου με τον Άρη για την 3η αγωνιστική της Basket League αναβλήθηκε για ακόμα μία φορά. Αυτή την φορά ωστόσο ο λόγος είναι… εθνικός.

Με τον Δημήτρη Φλιώνη να καλείται στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Eurobasket 2021 και τον Μίλαν Μιλόσεβιτς στην αντίστοιχη της Βοσνίας, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να αναβάλλει το παιχνίδι το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 28 Νοεμβρίου, αφού οι “κίτρινοι” θα είχαν δύο σημαντικές απουσίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας είχε αναβληθεί την πρώτη φορά λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στο Λαύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League Λαύριο Megabolt – Άρης που είχε οριστεί για το Σάββατο 28 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω της συμμετοχής των αθλητών της φιλοξενούμενης ομάδας Δημήτρη Φλιώνη, Μίλαν Μιλόσεβιτς στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 με τις Εθνικές ομάδες Ελλάδας και Βοσνίας Ερζεγοβίνης αντίστοιχα.

Η συνάντηση Λαύριο Megabolt – Άρης θα οριστεί σε νέα ημερομηνία”

https://www.sport24.gr