Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκκλησίαΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κερατέα: “Η προσευχή του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου με στήριξε στη γέννα” [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ : Η Αντιγόνη Μαρακάκη ομολογεί τη θαυμαστή βοήθεια που έλαβε όταν πήγε στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα.

Είχα ορισμένες επιπλοκες στη γέννα ομολογεί η Αντιγόνη Μαρακάκη μέχρι που μου μίλησε ο πνευματικός μου για τη θαυματουργή προσευχή του Αγιου Ιουδα του Θαδδαίου την οποία διάβαζα για έναν μηνα και στην επόμενη εξέταση όλα ευτυχώς επανήλθαν στο κανοικό. Βοηθησε μας Άγιε Ιούδα Θαδδαίε.

 παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

https://www.ekklisiaonline.gr