Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Εργατοϋπαλληλικό ΚέντροΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Ανακοίνωση για την αποτροπή απόλυσης εργαζόμενου που απέργησε στις 26 Νοεμβρίου

Ύστερα από συντονισμένη και άμεση παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Αν. Αττικής και του Συνδικάτου Μετάλλου στην επιχείρηση Ergo Green η εργοδοσία πήρε πίσω την απόλυση συναδέλφου που απέργησε χθες 26 Νοεμβρίου.

Απόλυση που τρομοκρατικά είχε εξαγγείλει η επιχείρηση προς τον συγκεκριμένο συνάδελφο  την προηγούμενη της πανεργατικής απεργίας, σε περίπτωση που αυτός απεργούσε και που προσπάθησε να κάνει πράξη σήμερα.

Το ΕΚ Λαυρίου-Αν. Αττικής και το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής ξεκαθαρίζουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου σε οποιαδήποτε τυχόν προσπάθεια τρομοκράτησης κάνει η εργοδοσία στο μέλλον ενάντιά του αλλά και σε όποιον άλλο συνάδελφο αποφασίσει στο μέλλον να απεργήσει και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του.

Η Διοίκηση

2 σκέψεις σχετικά με το “Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Ανακοίνωση για την αποτροπή απόλυσης εργαζόμενου που απέργησε στις 26 Νοεμβρίου

  • ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 8ΩΡΟΥ, ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΕΡΩΡΙΑ, ημέρες της ΔΕΞΙΑΣ.

  • Εποχές της ΔΕΞΙΑΣ της 10ετίας του 1970, του περίφημου νόμου 330 του ΛΑΣΚΑΡΗ. Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ με τους αγώνες του τον κατάργησε και ξέμπηξε από την εξουσία την αυταρχική ΔΕΞΙΑ της εποχής, εντολοδόχου του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και του ΣΕΒ. Επέστρεψε αυτή η εποχή την σήμερον, ο λόγος ” Ξεχνάει ο ΛΑΟΣ, θα πληρώσει ο ΛΑΟΣ”. Ο αγώνας του ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ και ειδικά του νέου πρέπει να συνεχιστεί, ας γίνει ο ΦΑΡΟΣ τους οι αγώνες της εποχής αυτής, να εγκαταλειφθεί ο καναπές και το Facebook το εργαλείο της μαύρης προπαγάνδας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.