Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Μεσόγεια-Ανατ.ΑττικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θετικός στον κορωνοϊό ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου!

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το Σάββατο στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Ο κ. Φιλίππου παραμένει στο σπίτι του με ήπια συμπτώματα ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι συμπολίτες του αλλά και πλήθος φίλων του εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωσή του.

Στη σχετική ανακοίνωσή του λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής ο κ. Φιλίππου ανέφερε:

«Αγαπητοί φίλοι. Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό στο τεστ που έκανα χτες στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων. Παραμένω σπίτι με ήπια συμπτώματα».


Η προσβολή του δημάρχου, Πέτρου Φιλίππου από κορωνοϊό σήμανε συναγερμό και στο δημαρχείο Σαρωνικού όπου άμεσα ελήφθησαν όλα τα αναγκαία μέτρα για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Έτσι το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο κτίριο του δημαρχείου στα Καλύβια, το οποίο θα παραμείνει κλειστό και την Τρίτη 1/12.

Παράλληλα διενεργήθηκαν μοριακά τεστ σε όλους τους συνεργάτες του κ. Φιλίππου οι οποίοι έως και την έκδοση των αποτελεσμάτων θα παραμείνουν σε καραντίνα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το δημαρχείο παραμένει κλειστό και την Τρίτη.

Στην ίδια ανακοίνωση του γραφείου τύπου του δήμου αναφέρεται ότι «από την Τετάρτη 2/12 η Κεντρική Υπηρεσία του Δημαρχείου θα λειτουργήσει όπως ακριβώς προβλέπει και το πρωτόκολλο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας».

Προστίθεται δε πως «η κατάσταση αντιμετωπίζεται σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ μέτρα, o οποίος αποτελεί και τον αρμόδιο οργανισμό για τη διαχείριση του Covid-19, προκειμένου οι εργαζόμενοι και οι δημότες να είναι και να νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι».

http://www.notioanatolika.gr
Αρέσει σε %d bloggers: