Διασυλλογικό: Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στις εισόδους της παραλίας του Βρωμοπουσίου

Έπειτα από πολύμηνες και επίμονες προσπάθειες τόσο της Ομοσπονδίας μας όσο και του Συλλόγου Γαλήνη Βρωμοπουσίου, σε συνεργασία με τον αρμόδιο ηλεκτροφωτισμού και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,

κύριο Γιάννη Αδάμη και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, τοποθετήθηκαν φωτοβολταϊκά φώτα στις 2 από τις εισόδους της παραλίας του Βρωμοπουσίου.

Η Ομοσπονδία μας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με το Δήμο μας ώστε τα έργα φωτισμού να συνεχιστούν άμεσα, καθώς οι ανάγκες εντός των οικισμών μας, είναι πάρα πολλές και καθημερινές ειδικά τη χειμερινή περίοδο που νυχτώνει νωρίς. Ήδη τον περασμένο μήνα τακτοποιήθηκαν πολλές εκκρεμείς αιτήσεις για τοποθέτηση μπράτσων σε κολώνες της ΔΕΗ, αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στα φωτοβολταϊκά φώτα της παραλίας Ντελένια στην Αγία Μαρίνα, ενώ αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται έργα αποκατάστασης των φώτων περιμετρικά του εργοστασίου της ΔΕΗ.

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τοποθέτηση φωτιστικών στους 2 βασικούς οδικούς άξονες από και προς τα 2 αστικά κέντρα του Δήμου:

α) To ένα αφορά τη Λεωφόρο Θορικού από τη ΔΕΗ μέχρι την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου δεν υπάρχει κανένα φωτιστικό!

β) Το δεύτερο αφορά τη Λεωφόρο Περιγιαλίου από τα φανάρια της Λεωφόρου Λαυρίου μέχρι το χώρο αποκομιδής απορριμμάτων στη θέση Τσέρνομπιλ, όπου υπάρχουν πολύ λίγα φωτιστικά, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου να παραμένει σκοτεινό.

Παράλληλα, σε εκκρεμότητα παραμένουν τα έργα αποκατάστασης της ήδη υπάρχουσας γραμμής φωτισμού στην παραλία του Πανοράματος, αλλά και η τοποθέτηση φωτισμού στον κεντρικό δρόμο του οικισμού Συρί.

Αναμένουμε να συνεχιστούν με την ίδια αποτελεσματικότητα οι παραπάνω εργασίες σε όλα τα προαναφερόμενα σημεία και είμαστε πάντα στη διάθεση του Δήμου για την οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας
Πρόεδρος- Νικηφόρος Φρατζέσκος,
Αντιπρόεδρος-Θεμιστοκλής Μακαντάσης,
Γραμματέας-Στέλιος Γρηγοράκος,
Μέλη- Αθανάσιος Αντωνιάδης, Νίκος Αξιώτης, Σπύρος Ιορδανίδης, Γιώργος Κερένης, Πάρης Μαρούσης, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Ταράσης.

Αρέσει σε %d bloggers: