Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τράπεζα Αίματος Κερατέας: Ευχαριστήριο για την Αιμοδοσία

Αγαπητοί αιμοδότες,

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τη χαρά και την συγκίνησή μας για την μοναδική προσέλευσή σας στη τελευταία εθελοντική αιμοδοσία της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Αποθεραπείας- Αποκατάστασης Κερατέας Κ. Πρίφτης.

Ο αριθμός των φιαλών αίματος που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Εν μέσω του δεύτερου κύματος πανδημίας, τηρώντας πρωτόγνωρα υγειονομικά μέτρα, κατόπιν ραντεβού που τηρήθηκαν ευλαβικά και με απόλυτη τάξη , καταφέραμε να συγκεντρώσουμε εκατόν δυο (102) φιάλες αίματος!!!!!

Η ανταπόκρισή σας, σε κάθε μας κάλεσμα είναι άμεση, ανιδιοτελής και αξιοθαύμαστη. Όλοι μαζί είμαστε μια δεμένη, και όπως απέδειξαν και οι τέσσερις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν το 2020, πολύ καλά …ενορχηστρωμένη οικογένεια.

Τα καθιερωμένα ραντεβού μας κατά τη διάρκεια του χρόνου, τακτικά και έκτακτα, μας γεμίζουν απέραντη χαρά που θα δούμε γνώριμους και αγαπητούς παλιούς και καινούργιους φίλους.

Στόχος μας είναι ο σύλλογός μας να εμπλουτίζεται με νέα μέλη έτσι ώστε όλοι μαζί να συμπορευόμαστε προσφέροντας στους συνανθρώπους μας ένα δώρο ζωής.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε να είστε υγιείς και να συνεχίζετε να προσφέρετε το ύψιστο αγαθό στους συνανθρώπους μας που τόσο το έχουν ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» που με τον τρόπο τους κάνουν την αιμοδοσία μια ευχάριστη διαδικασία.

Ευχαριστούμε την ΑΕΜΥ για την παραχώρηση του Κ.Υ.Α.Α ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ .

Ευχαριστούμε το Φαρμακείο της ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑΣ για το φαρμακευτικό υλικό και το Αρτοποιείο ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ , το Ζαχαροπλαστείο ΕΔΕΣΜΑ , το Αρτοποιείο ΚΑΤΣΙΚΗΣ που μας προσέφεραν πλουσιοπάροχα γλυκές και αλμυρές λιχουδιές για όλους τους αιμοδότες μας.

Ευχόμαστε σε όλους το 2021 να μας φέρει υγεία, ευημερία, ευτυχία και πολλές αγκαλιές που τόσο πολύ στερηθήκαμε τη χρονιά αυτή.

Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές!!!!

Με εκτίμηση

Tο Δ.Σ του Συλλόγου