Δήμος Λαυρεωτικής: “Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους” από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Ο Δήμος Λαυρεωτικής αντιλαμβανόμενος τις προκλήσεις της εποχής και πάντα αρωγός σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στηρίζει το νέο εγχείρημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών “Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους”.

Μέσα από το συγκεκριμένο projectτο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προχωράει στην έμπρακτη στήριξη των μελών του με τη δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων για τις επιχειρήσεις – μέλη του.

Η έναρξη της δράσης αναμένεται εντός του πρώτου τριμήνου του 2021, με υπεύθυνο παρακολούθησης και υλοποίησης τον Α’ Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.Α. κο Νίκο Γρέντζελο.

“Η στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του Δήμου μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς. “Είναι σημαντικό τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους προσφέρεται να δημιουργήσουν δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα και να ενισχύσουν με αυτόν τον τρόπο την επιχείρησή τους”.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο “Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους” του ΕΕΑ και τη δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για την επιχείρησή σας πατώντας εδώ.

Αρέσει σε %d bloggers: