Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Εργατοϋπαλληλικό ΚέντροΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Δημήτρη Μώρογλου από το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου

Ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου «έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Μώρογλου. Το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου έχασε έναν δικό του άνθρωπο.

Όντας ο ίδιος εργαζόμενος στη ΓΕΜΛ, αποτέλεσε ένα κομμάτι της ιστορίας  μετεξέλιξης των εγκαταστάσεων της στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.  Έχοντας ισχυρή συνείδηση της ιστορικότητας και της σημασίας του χώρου  συμμετείχε ενεργά, από την αρχή, στον βασικό πυρήνα των ανθρώπων της πόλης  του Λαυρίου που διαμόρφωσαν το πλαίσιο των διεκδικήσεων προς την πολιτεία και  συμπορεύτηκαν με το ΕΜΠ στον αγώνα διάσωσης και επανανοηματοδότησης των  ιστορικών εγκαταστάσεων της Γαλλικής.

Ως εργαζόμενος στο ΤΠΠΛ πρόσφερε πολλά για να πετύχει η προσπάθεια αυτή στις  καθημερινές, μικρές και μεγάλες προσπάθειες που αυτό κρινόταν. Αλλά ακόμη και  αργότερα ως συνταξιούχος ήταν πάντα δίπλα μας, με πραγματικό ενδιαφέρον για την  πορεία και την μετεξέλιξη του Πάρκου.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΤΠΠΛ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.


Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Ανατολικής Αττικης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, συνοδοιπόρους και συναγωνιστές του Δημήτρη Μώρογλου που έφυγε από κοντά μας δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων γεμίζοντας θλίψη όλους όσους τον γνώρισαν.

Ήταν ένας εργάτης της ζωής, άνθρωπος ανιδιοτελής. Θα τον θυμόμαστε με το γνωστό χαμόγελό του.

Θεωρούμε υποχρέωση να θυμίσουμε ότι ήταν από αυτούς που έδωσαν μάχη να μην χαθεί το κτήριο των μεταλλωρύχων στην πλατεία, όταν κάποιοι προσπαθούσαν να το εκποιήσουν.

Καλό ταξίδι.

Αρέσει σε %d bloggers: